ONI SU TEMELJ USPEHA CRVENE ZVEZDE: Tri momka u crveno-belom i četiri godine zaredom u Evropi!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

vitezovi sa marakane

ONI SU TEMELJ USPEHA CRVENE ZVEZDE: Tri momka u crveno-belom i četiri godine zaredom u Evropi!

Fudbal -

Milan Borjan, Milan Rodić i Marko Gobeljić već sada se upisali zlatnim slovima u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana

Milan Borjan, Milan Rodić i Marko Gobeljić fudbaleri su Crvene zvezde koji su izborili u poslednje četiri godine isto toliko prolaza u grupne faze evropskih takmičenja. Po dva puta u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Već sada je izvesno da će sva trojica biti upisani zlatnim slovima u istoriji Crvene zvezde. Valja pomenuti da su nebrojeno puta crveno-beli dres oblačili i povređeni, igrali pod blokadama, davali poslednji atom snage.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Milan Borjan poneo je ove godine i kapitensku traku u Crvenoj zvezdi. Plasmanom u Ligu Evrope potvrdio je da je pravi vođa sadašnjeg tima. Ne treba zaboraviti da je u Ligi šampiona bio među tri najbolja golmana po odbranama tokom grupne faze.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Milan Rodić je fudbaler koji već četiri godine nema pravi zamenu u Crvenoj zvezdi. Veliki profesionalac koji je bio važan oslonac kod obojice trenera, kako kod Vladana Milojevića, tako i sada kod Dejana Stankovića.

foto: Starsport©

Marko Gobeljić je pravo srce Crvene zvezde. Veliki emotivac, momak koji je igrao na više pozicija u ekipi. Profesionalac koji nikada nije rekao - ne. Delije je kupio u duelu protiv Liverpula, kada je umeo da odgovori na sitne provokacije Albanca Džerdana Šaćirija.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track