BORAC GOSTUJE PARTIZANU Marinović: Mi smo debitanti i to moramo sve vreme imati na umu
Foto: Starsport©

ABA LIGA

BORAC GOSTUJE PARTIZANU Marinović: Mi smo debitanti i to moramo sve vreme imati na umu

Košarka -

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da njegovu ekipu očekuje težak raspored na početku debitantske sezone u ABA ligi, ali je istakao da će se čačanski tim potruditi da iz tih mečeva izađe što je moguće pozitivnije.

"Imamo mnogo težak raspored u prvih šest kola. Za debitantsku ekipu poput naše to je veoma nezgodno, ali mi ćemo se potruditi da iz tih mečeva izadjemo što je moguće pozitivnije. Svesni smo koliko će nam biti teško, ali mi smo dobro radili i trenirali, a nadam se da će to biti dovoljno", rekao je Marinović.

"U svakom slučaju, siguran sam da ćemo se prikazati publici u najboljem mogućem svetlu i da se nikad nećemo predati", dodao je on.

Prvi u nizu teških mečeva Borac čeka već sutra kada će gostovati Partizanu.

"Partizan je apsolutni favorit u susretu koji nas očekuje. Mi smo debitanti u ABA ligi i to moramo sve vreme imati na umu", rekao je Marinović.

I košarkaš Borca Radovan Djoković je naveo da je pred njegovom ekipom težak raspored, ali je istakao da to ne sme da bude izgovor.

"Posle više od šest meseci konačno smo dočekali ligaške utakmice. Doduše, pod nekim okolnostima na koje nismo navikli. Sve je ovo novo za nas, jer ćemo protiv Partizana odigrati prvu zvaničnu utakmicu u ABA ligi. Moram da kažem da je težak raspored pred nama. Očekuju nas mečevi protiv Partizana, Zvezde i Budućnosti, ekipa koje pretenduju na sam vrh ABA lige. Ali, to ne sme da nam bude izgovor", rekao je on.

Utakmica Partizan - Borac igra se sutra od 21.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track