ZVEZDAN TERZIĆ SEJE OPTIMIZAM POSLE ŽREBA: Marakana je Zvezdin adut, sa navijačima sve dobijamo!
Foto: Starsport©

bez straha

ZVEZDAN TERZIĆ SEJE OPTIMIZAM POSLE ŽREBA: Marakana je Zvezdin adut, sa navijačima sve dobijamo!

Fudbal -

Generalni direktor prvaka Srbije zadovoljan što će crveno-beli u grupi Lige Evrope igrati protiv Genta, Hofenhajma i Libereca

Prve utiske posle žreba u Nionu u kom je Crvena zvezda izvučena u grupu sa Gentom, Hofenhajmom i Slovanom iz Libereca, izneo je i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

- Crvena zvezda mora da bude na najvišem nivou i da pobeđuje svakog, pogotovo u Beogradu na Marakani. Raduju nas informacije iz UEFA da će se najverovatnije mečevi igrati sa 30% kapaciteta stadiona, tako da bi u teoriji mogli da nastupamo pred oko 16, 17 hiljada naših navijača. Grupa je slična onoj iz 2017. godine kada smo odmeravali snage sa Englezima, Nemcima i Belorusima. Sada su to Nemci, Belgijanci i Česi, sve to su ozbiljne fudbalske nacije, ali smo podigli lestvicu zahteva i očekivanja i kao cilj postavili evropsko proleće, kao i u sezoni 2017/18 - počeo je Terzić.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Detaljnije je generalni direktor Crvene zvezde analizirao protivnike u Ligi Evrope.

- Hofenhajm je kvalitetan što se videlo i protiv Bajerna. Pobedili su šampiona Evrope 4:1 i pokazali da su ozbiljna ekipa. Gent je vicešampion Belgije i na veoma nesrećan način nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, uz to dolazi iz zemlje koja je dugo bila broj 1 na UEFA rangking listi država. Česi su uvek neugodni, ali cilj nam je da sve te ekipe pobedimo na našem stadionu i prođemo dalje.

foto: www crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Terzić je veoma zadovoljan dosadašnjim učinkom trenera Dejana Stankovića.

- Odigrali smo 13 utakmica ove sezone i imamo sve pobede, osim što smo remizirali sa Omonijom. Stanković ima našu punu podršku, verujemo u njega i sigurni smo da ćemo biti sve bolji kako vreme bude odmicalo - istakao je Terzić.

- Odigrali smo 13 utakmica ove sezone i imamo sve pobede, osim što smo remizirali sa Omonijom. Stanković ima našu punu podršku, verujemo u njega i sigurni smo da ćemo biti sve bolji kako vreme bude odmicalo. Moja želja je da pružimo veću priliku i našim biserima, imamo šest izvanrednih klinaca. Nikolića i Gavrića koji su ponajbolji igrači, tu su i Petrović i Eraković, Radulović i Krstović, treba da iskoristimo ovaj momenat za njihovu promociju na najvećoj sceni - zaključio je Terzić.

Kurir sport/www.crvenazvezdafk.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track