PARTIZANOV MAĐAR PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: Holender zadužio osmicu
Foto: Partizan.rs

novo lice

PARTIZANOV MAĐAR PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: Holender zadužio osmicu

Fudbal -

Mađarski reprezentativac Filip Holender (26) i zvanično je novi fudbaler Partizana.

On je danas predstavljen u Humskoj, a zadužio je dres sa brojem osam.

On u Humsku stiže kao pozajmljeni fudbaler Lugana uz mogućnost otkupa ugovora narednog leta.

Crno-beli su za Holenderove usluge Švajcarcima platili 50.000 evra, a ukoliko se u junu odluče za trajniji ugovor, moraće da doplate još 450.000 evra.

foto: Partizan.rs

„Utisci su fenomenalni. Za širu priču ima vremena, ionako više volim da govorim na terenu, nego za medije“, ističe 26-godišnji ofanzivac za odmah po dolasku u glavni grad Srbije, u društvu menadžera Ivice Pavlovića, spremnog da utanači posao sa Švajcarcima.

Posle lekarskih pregleda, Filip je potpisao papire kojima se obavezao da na Topčiderskom brdu ostane do kraja sezone na pozajmici vrednoj 50.000 evra. Budu li u Partizanu zadovoljni imaće priliku da ga otkupe po fiksnoj ceni od 450.000 evra. Posle svečanog čina u kancelariji na prvom spratu Partizanovog stadiona zadužio je crno-belu "osmicu".

„Gledao sam crno-bele. Ne samo ove i prošle sezone, godinama ih pratim. Naročito kad igraju evropske ili derbi utakmice. Znam sve, jasno mi je šta se od mene očekuje“.

U trenerskim zamislima Aleksandra Stanojevića Kragujevčanin bi trebalo da bude saradnik Umaru Sadiku, ukoliko Nigerijac ostane. S tim da sam Holender naglašava kako u napadu može da bude raznovrstan.

„Nisam samo špic. Više dejstvujem kao krilu, mada mogu da odgovorim obavezama i kao drugi napadač. Sposoban sam da završim i posao prvog. Sve zavisi od postavke na terenu, ideje struke, plana igre. Važno je da sam stigao, u hodu ću upoznati saigrače i tek onda nešto više moći da kažem. Prve impresije su sjajne, jedva čekam da upoznam momke i trenera, da zajedno krenemo u pobede“, naglasio je Filip Holender, novi (krilni) napadač Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja