VOJVODINA GOSTUJE NOVOM PAZARU: Pobedom da se uključimo u borbu za prvo mesto
Foto: @starsport

Novosađane očekuje težak meč

VOJVODINA GOSTUJE NOVOM PAZARU: Pobedom da se uključimo u borbu za prvo mesto

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac rekao je danas da je Novi Pazar neugodan domaćin i da njegova ekipa na to gostovanje putuje s dozom opreza, ali i istakao da novosadski tim želi nove bodove kako bi se priključio borbi za prvo mesto.

"U Pazaru nas očekuje teška utakmica, taj tim je pokazao da su neugodni domaćini. Pobedili su Partizan, u poslednjem meču kod kuće i Indjiju, tako da idemo sa dozom opreza. Maksimalno smo koncentrisani na to da odigramo što bolju i kvalitetniju utakmicu, kako bismo osvojili nove bodove i priključili se borbi za prvo mesto, rekao je Šarac, prenosi klub.

Fudbaleri Vojvodine sutra gostuju Novom Pazaru u utakmici desetog kola Super lige Srbije.

"Oni su tek ušli u ligu i mnogo su promenili tim. Došlo im je dosta novih igrača, pretežno iz Bosne i Hercegovine, koji imaju kvalitet. Njihov defanzivni blok će biti teško 'probiti' ali na nama je da probamo da iskoristimo njihove mane i naše prednosti kako bismo osvojili bodove", rekao je Šarac.

Po njegovim rečima, utakmica u Novom Pazaru neće biti mnogo drugačija od ostalih gostovanja u ligi.

"Mislim da tu nema neke velike razlike. Igrači imaju veliki motiv da stalno pobeđuju, jer znaju da igraju u Vojvodini, koja je veliki klub i uvek traži maksimum. U Novom Pazaru nije lako igrati, ali je opet lakše kada znate da neće biti publike, jer tamo ume da bude po pet-šest hiljada gledalaca", rekao je Šarac.

Vojvodina protiv Novog Pazara neće nastupati kompletna.

"Simić je i dalje povredjen i na njega sigurno nećemo računati još dve do tri nedelje. Povredu je zadobio i Bralić, tako da ni on neće putovati sa ekipom. Topić još uvek ima povredu članka, pa ni na njega nećemo računati u Novom Pazaru. Svi ostali su spremni, atmosfera je dobra i motivasani smo da se pobedom vratimo na drugo mesto" naveo je Šarac.

Utakmica izmedju Novog Pazara i Vojvodine igraće se na Gradskom stadionu u subotu, s početkom u 16.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track