JESTROVIĆ VIDI POBEDU U DERBIJU: Zvezda sa Dekijem igra najlepši fudbal u Srbiji, očekujem trijumf u Humskoj od 3:2!
Foto: Dado Djilas

praznik fudbala

JESTROVIĆ VIDI POBEDU U DERBIJU: Zvezda sa Dekijem igra najlepši fudbal u Srbiji, očekujem trijumf u Humskoj od 3:2!

Fudbal -

Nekadašnji napadač crveno-belih ubeđen da će pobednika rešiti neko od iskusnih fudbalera poput Bena, Kataija ili Falčinelija

Derbi je uvek bio praznik i svetkovina srpskog fudbala. Ovaj nedeljni, 163. po redu biće igran bez publike zbog pandemije koronavirusa i odluka Vlade Srbije. Nenad Jestrović, nekadašnji centarfor Crvene zvezde, uzda se u svog prijatelja i trenera prvaka države Dejana Stankovića i veruje da će njegov bivši klub posle derbija uvećati bodovnu razliku nad Partizanom na 11 bodova.

Nenad Jestrović (44) igrao je za Crvenu zvezdu u sezoni 2007/2008 i tada bio najbolji strelac domaćeg šampionata.

- Definitivno Zvezda u poslednje četiri godine ima najbolju ekipu u Srbiji. Potvrda toga su titule, ali fale im pobede u derbijima. I to mnogo naše nervira navijače. Mislim da je pravi momenat da momci pokažu da su pravi i u derbijima. Očekujem da od prvog minuta napadnu Partizan, da im daju gol, jer ako budu čekali kao do sada, neće biti dobro - smatra Nenad Jestrović.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Crvena zvezda ima širok igrački kadar, što bi trebalo da umanji nedostatak Mirka Ivanića i Gelora Kange, mada je u pitanju i igranje Željka Gavrića koji ima problem sa zadnjom ložom. Crveno-beli imaju plejadu iskusnih, ali i talentovanih mladih fudbalera.

- Crvena zvezda pod komandom mog prijatelja Dejana Stankovića igra najlepši fudbal u Srbiji. Deki je najveća snaga i od njega mnogo očekujem. Iskustvo će prelomiti derbi, uzdam se u Bena, Kataija i Falčinelija. Zvezda ima sjajne mlade igrače, ali od njih ne možeš da očekuješ da reše ovakvu utakmicu.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Činjenica da zbog korone neće biti publike, po Nenadu Jestroviću ne bi trebalo da bude problem za Crvenu zvezdu.

- I mi smo igrali 2008. pred praznim tribinama. I tada smo odigrali najbolju utakmicu. Dobili smo Partizan 4:1 u sezoni bez poraza u prvenstvu. I bez publike može da bude velika motivacija, jer igraš za Zvezdin grb i dres. A, svi znamo šta oni predstavljaju za svakog ko voli Crvenu zvezdu.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Nenad Jestrović očekuje pobedu Crvene zvezde i nije se libio da prognozira rezultat.

- Voleo bih da pobedimo. Mislim da će biti dosta golova. Po mojoj meri je rezultat 3:2 za Zvezdu - istakao je Nenad Jestrović.

Barselona nastavlja takmičenje u Primeri večeras (21.00) nimalo lakim gostovanjem Hetafeu koji je odlično ušao u sezonu. Kvota na dvojku, na Barselonu, je 1,80, dupla šansa 1X je 2,02, a 3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Barselona.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track