BORJAN PECNUO PARTIZAN: Ako hoće da nas gledaju u Evropi, ostavićemo im najbolja mesta!
Foto: FK Crvena Zvezda

pokazali kvalitet

BORJAN PECNUO PARTIZAN: Ako hoće da nas gledaju u Evropi, ostavićemo im najbolja mesta!

Fudbal -

Kapiten Crvene zvezde i čuvar mreže Milan Borjan izjavio je, posle 163. večitog derbija, da je ponosan na svoje momke, koji iz godine u godinu potvrđuju kvalitet.

Takođe, Zvezdina hobotnica ističe da je Zvezda u ovom meču pokazala dominaciju, kao i da je tim Dejana Stankovića diktirao tempo utakmice.

- Pričalo se mnogo o dominaciji u derbijima pre ove utakmice. Zvezda je i u ovoj utakmici pokazala dominaciju, koju pokazuje već godinama unazad u domaćem šampionatu. Partizan nije izašao iz svog šesnaesterca, mi smo diktirali tempo utakmice. Poklonili smo im gol, ali smo se brzo vratili i imali nekoliko izrazitih prilika - Gobeljić je pogodio stativu, Falćinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera – istakao je Borjan.

Kapiten Zvezde je naglasio da je ponosan na svoj tim, kao i da Zvezda iz godine u godinu potvrđuje kvalitet.

- Mi smo kvalitet i dominaciju dokazali plasmanom u dve grupne faze Lige Evrope i Lige šampiona, a na ovom meču smo pokazali da možemo da se nadamo i četvrtoj uzastupnoj tituli šampiona Srbije i da je zaslužujemo. Kao kapiten ponosam sam na moje momke, kao i na moj klub koji je jednom pokorio Evropu i iz godine u godinu potvrđuje kvalitet.

Takođe, imao je poruku i za tabor večitog rivala.

- Mi ćemo uzvratiti dobro gostoprimstvo igračima i stručnom štabu večitog rivala u prolećnom delu šampionata, a ukoliko budu želeli da pogledaju rezultate dominacije i Evropu, a bude dozvoljeno prisustvo publike u Ligi Evrope, ostavićemo im najbolja mesta – podvukao je Milan Borjan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track