VELIKI IGRAČ, ALI NULA OD ČOVEKA! Osam godina spavao sa bratovom ženom, otac ga se odrekao, a sada je PRETUKAO devojku!
Foto: Profimedia

skandal majstor

VELIKI IGRAČ, ALI NULA OD ČOVEKA! Osam godina spavao sa bratovom ženom, otac ga se odrekao, a sada je PRETUKAO devojku!

Fudbal -

Život i karijeru legendarnog fudbalera Mančester junajteda Rajana Gigsa obeležili su brojni skandali iz privatnog života ovog fudbalskog asa.

Veliki igrač, ali mali čovek... Tako javnost na Ostrvu opisuje jednog od najboljih fudbalera u istoriji kluba sa Old Traforda.

Njegov život obeležili su brojni skandali. Godinama je spavao sa ženom svog rođenog brata, otac ga se odrekao zbog toga, a sada je pretukao i svoju devojku Kejt Grevil.

Naime, Gigs je u nedelju u večernjim časovima priveden zbog fizičkog napada na svoju izabranicu Kejt, preneli su engleski mediji.

Policija je nakon dojave o nasilju došla u Rajanovu kuću. Utvrdili su Kejt na sebi ima vidljive povrede, pa je slavni fudbaler momentalno priveden u stanicu. Nakon plaćanja kaucije pušten je da se brani sa slobode.

"Devojka je zadobila lakše povrede i nije joj potrebno lečenje", navedeno je u izveštaju policije.

Nažalost, ovo nije prvi put da se Velšanin nađe u središtu skandala zbog svog privatnog života. Naime, 2011. godine otkriveno je da Gigs osam godina ima aferu sa ženom svog rođenog brata. Izbio je nezapamćen skandal, a otac mu takvu izdaju nikada nije oprostio.

"Za dobrog trenera najbitnije je poverenje. Ne znam kako igrači mogu verovati Rajanu nakon onogašto je uradio svom rođenom bratu. Spavao mu je sa ženom osam godina", izjavio je otac slavnog fudbalera kada je Gigs uplovio u trenerske vode.

Rajan je osam godina varao suprugu Stejsi sa Natašom, ženom rođenog brata Rodrija.

foto: Profimedia

Rajan je upoznao Natašu u jednom noćnom klubu 2003. godine u Mančesteru. Spavao je sa njom dok mu je supruga Stejsi bila u drugom stanju. Nakon dva meseca Nataša je počela da se zabavlja sa njegovim bratom Rodrijem, za kog se kasnije i udala. Ona je priznala da je ostala trudna sa Rajanom, ali je dva meseca pred svadbu sa njegovim bratom abortirala.

Javnost na Ostrvu bila je u potpunom šoku, jer se Rajan predstavljao kao ozbiljan, dobar, porodičan čovek. Na kraju je ostao bez žene, ljubavnice i porodice koja ga se odrekla.

Rajan nije varao suprugu samo sa snajom, imao je brojne afere.

Nakon dugogodišnje brakorazvodne parnice razveo se sa suprugom Stejsi, koja je dobro naplatila izdaju. Nakon razvoda dobila je čak 40 miliona funti.

Gigs je imao sjajnu karijeru. Proveo je 23 godine u Junajtedu i odigrao čak 905 utakmica za slavni engleski klub. Osvojio je sve što se moglo osvojiti. 13 puta je bio šampion Premijer lige, dva puta šampion Evrope, osvojio je četiri FA kupa i četiri Liga kupa. Otišao je u penziju 2014. godine i uplovio u trenerske vode. Trenutno je selektor reprezentacije Velsa.

foto: Profimedia
Mančester Junajted je nepredvidiv ove sezone, ali večeras (18.55) na gostovanju Bašakšehiru ne bi smeo da ima većih problema jer su Turke lako savladali i PSŽ i Lajpcig. Kvota na dvojku u Istanbulu je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bašakšehir - Mančester Junajted.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track