BETIM FAZLIJI SEME RAZDORA ŠVAJCARSKE I TZV. KOSOVA: Vranjanac izmislio povredu i izdao reprezentaciju! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

STRASTI SE UZBURKALE

BETIM FAZLIJI SEME RAZDORA ŠVAJCARSKE I TZV. KOSOVA: Vranjanac izmislio povredu i izdao reprezentaciju! (FOTO)

Fudbal -

Betim Fazliji nalazi se na meti dve reprezentacije - tzv. Kosova i Švajcarske koje se otimaju oko mladog fudbalera.

Fudbaler Sent Galena, koji je rođen 1999. godine u Vranju, pozvan je na okupljanje reprezentacije tzv. Kosova za novembarski ciklus Lige nacija.

Međutim taj potez tzv. Kosova izazvao je veliku buru u Švajcarskom fudbalu, pošto ga i oni žele u svojim redovima, piše "Bild".

Fazliji je pre mesec dana bio pozvan u mladu reprezentaciju Švajcarske, ali ga je povreda mišića sprečila da zaigra. Sada, sve se više sumnja u povredu zbog koje je izostao.

foto: Pritnscreen/Instagram

Prema pisanju švajcarskih medija, Fazliji je ponudu tzv. Kosova da direktno zaigra za seniorku reprezentaciju oberučke prihvatio. Poziv je usledio ni manje ni više nego od selektora lično. Bernar Šaland, koji je inače Švajcarac, pozvao je mladog fudbalera u svoj tim.

Švajcarci već pišu o "izdaji", a deluje da Betima Fazlijia više niko ne može da ubedi da promeni mišljenje i zaigra za kvalitetniju reprezentaciju u kojoj su Granit Džaka, Džerdan Šaćiri...

foto: EPA

Ovako će standardni fudbaler Sent Galena imati šansu da debituje već protiv Albanije, odnosno Slovenije ili Moldavije, sa kojima tzv. Kosovo igra tokom novembra u Ligi nacija. Videćemo da li će se do tada smiriti strasti u Švajcarskoj koja je iznervirana ovim potezom Šalanda i tzv. Kosova.

Posle poraza na Old Trafordu od 5:0 Lajpcig je izgubio i od Menhengladbaha u Bundesligi, i u ne baš sjajnom raspoloženju čeka PSŽ (21.00), koji ima tri pobede zaredom bez primljenog gola. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track