RAJAN GIGS MU JE UKRAO ŽENU Brat mi je manijak! Kad god izađe, mora da spava sa devojkama!
Foto: AP

afere su trajale godinama

RAJAN GIGS MU JE UKRAO ŽENU Brat mi je manijak! Kad god izađe, mora da spava sa devojkama!

Fudbal -

Bivši fudbaler Mančester Junajteda i selektor Velsa Rajan Gigs (46) pre nekoliko dana završio je u policiji zbog napada na devojku Kejt Grevil.

Britanski mediji preneli su kako su se zakačili oko poruka koje je Rajan slao drugim ljudima, zbog čega je Kejt verovala kako je partner vara - sa dve žene. Nakon noći iza rešetaka, Gigs je pušten, ali neće voditi velšku reprezentaciju u tri utakmice u novembru.

Rajanov brat Rodri otkrio je kako poznati fudbaler razmišlja o ženama. S njegovom suprugom Natašom Rajan je krišom održavao vezu i delio krevet čak osam godina, dok je i sam bio oženjen sa Stejsi.

- Svi mi imamo slabosti. Rajanova je bila da, kad ode u izlazak, mora da spava sa devojkama. On je seksualni manijak. Ali ne prezirem ga, žao mi ga je - rekao je Rodri, prenose britanski mediji.

- Imao je fantastičnu karijeru koju je ocrnio. Ja nemam ništa sa tim, bio sam veran svojoj ženi - dodao je.

Rajan Gigs jedan je od najboljih igrača Mančester junajteda u istoriji, ali ono što je otkriveno 2011. godine obeležilo ga je za čitav život, izdao je brata Rodrija. Naime, on je čak osam godina bio je u vezi sa bratovom ženom Natašom.

Nataša je Rajana upoznala 2003. godine u noćnom klubu u Mančesteru. Spavala je sa njim dok je njegova trudna supruga Stejsi bila kod kuće. Nakon dva meseca počela je da se zabavlja sa njegovim bratom Rodrijem, za kog se kasnije udala. Priznala da je pobacila Rajanovo dete tokom osmogodišnje veze.

Ostrvo je bilo šokirano nakon što je otkrivena ta vest. U očima javnosti bio je porodični čovek, ali na kraju je ispalo drugačije. Nataša je odmah raskinula sa selektorom Velsa, a kao opravdanje za svoje nestašluke rekla je da je Gigs manipulisao njome i kontrolisao je. Nije baš pomoglo i ubrzo je prekinula i sa njegovim bratom.

Afera je unela haos u porodici Gigs, neki su podržali Rajana, neki poput njihovog oca Denija Vilsona, legendarnog igrača ragbija Rodrija. On je bio skroz pogođen postupkom sina Rajana i odlučio se na ekstremnu odluku. Odrekao ga se i on za njega više ne postoji.

- Znate, on (Rajan) je uvek sebe stavljao na prvo mesto i bilo mu je najvažnije da je centru pažnje. Potpuno je uništio život svog brata! Za mene je on samo bivši fudbaler i ništa više od toga. Svaki put kad se pojavi na televiziji, menjam program. Ne mogu da ga gledam. Trebalo bih da budem najponosniji otac na svetu, a stidim se što mi je sin - pričao je njegov otac pre nekoliko godina.

- Čoveka sudite po njegovim delima, a ako je poznato da je on lažov i prevarant, kako mu iko može verovati? - pita se Deni Vilson.

Nestašni Rajan varao je ženu i sa starletom Imogen Tomas, koja je odlučila da izađe u javnost i otkrije sve. Bivši igrač Junajteda nikada se nije izvinio bratu, a za Rodrija više ne postoji.

- Rajan je dobar fudbaler, ali je nikakav čovek. Nataša mi je bila ceo život, a njega sam smatrao osobom koja mi je najbliskija u životu - rekao je Rodri.

Brat, nakon afere nije pokazao ni trunka žaljenja zbog svega.

- Nije mu bilo žao. Rekao je da je bila reč samo o seksu i ničem drugom - rekao je Rodri, koji od tada više ne komunicira sa bratom.

Nakon nekoliko godina od afere, supruga Stejsi je pokrenula postupak za razvod, a njegove grehe je dobro naplatila. Olakšala ga je za skoro 45 miliona evra

Gigs je proveo u Junajtedu 23 godine i odigrao 905 utakmica u kojima je postigao 158 golova i 174 asistencije. Osvojio je 13 Premijer liga, dve Lige šampiona, četiri FA kupa i četiri Liga kupa, a u penziju je otišao 2014. Što se tiče fudbalske strane, veliki uzor. Isto se ne može reći i za privatni život.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track