VAR ZAPALIO ENGLESKU Ljubitelji fudbala KIPTE OD BESA: Sramota! Ovo je najgora odluka u istoriji fudbala!
Foto: Tviter

ludilo

VAR ZAPALIO ENGLESKU Ljubitelji fudbala KIPTE OD BESA: Sramota! Ovo je najgora odluka u istoriji fudbala!

Fudbal -

Jedna kontroverzna odluka VAR tehnologije podigla je veliku prašinu u Premijer ligi

Na utakmici između Kristal Palasa i Lidsa gostima je poništen gol u 18. minutu nakon intervencije iz VAR sobe. Odlučeno je da se poništi pogodak Patrika Bamforda, jer mu je ruka (ne i rame) bila u nedozvoljenoj poziciji.

Ova sporna sudijska odluka zapalila je Ostrvo. Sam Bamford bio je besan nakon meča.

"Ne razumem ovo pravilo. Ne možeš rukom da postigneš gol, nema smisla. To se dogodilo sad meni, ali sam video mnogo puta. Ovo uništava fudbal. Neverovatno šta se događa. Čak ni sudija nije mogao da shvati. Kada igrači i sudije ne razumeju, da li to onda ima smisla", kaže Bamford.

Nakon nove kontroverzne odluke Vara, društvene mreže su se usijale. Ljubitelji fudbala smatraju da je ovo "najgora odluka u istoriji fudbala", da je sramna, odvratna i apsurdna.

Obrni-okreni, Mančester Siti i Liverpul su glavni kandidati za titulu Premijer lige, a upravo ova dva tima igraju danas (17.30) na Etihadu, s tim što je Sitiju, zbog nparavljenih kikseva, pobeda veliki imperativ. Kvota na keca je 2,15, na iks 3,45, na dvojku 3,35, a na GG3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Liverpul.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track