NIKOLA LAZETIĆ: Ivica Tončev nas je ponižavao u Nišu
Foto: Damir Dervišagić

Bivši sportski direktor Vojvodine

NIKOLA LAZETIĆ: Ivica Tončev nas je ponižavao u Nišu

Fudbal -

Uopššte me ne čudi ponaššanje Ivice Tončeva i njegovo "vrššljanje" po fudbalskim stadionima u Srbiji, izjavio je nekadaššnji reprezentativac Nikola Lazetić.

Tončev je nedavno na meču protiv Javora u Ivanjici brutalno vređao sudiju Srđana Jovanovića, FS S i predsednika Slaviššu Kokezu, kao i delegata Zorana Trajanovskog.

Lazetić je otkrio da je, dok je bio sportski direktor Vojvodine, imao neprijatno iskustvo u Niššu.

"Na to ššto je uradio Tončev ne znam ššta da kažžem. Ja sam, kao sportski direktor Vojvodine, sa članovima uprave dožživeo veliku neprijatnost u Niššu u ššestom kolu Superlige proššle godine. Dočekali su nas vrlo neprijateljski, zabranili su nam da uđemo u ložžu, vređali nas svih 90 minuta. Mi smo sa predsednikom kluba odlučili da pređemo na "istok", kupimo karte i sedimo kao obični navijači da ne bi eskalirao neki sukob, koji je mogao da se dogodi u tom trenutku", ispričao je Lazetić za Srpski telegraf.

Kako je naveo, oni su trenera Vojvodine Nenada Lalatovića (bivššeg trenera Radničkog, prim. aut) od samog dolaska na teren do kraja utakmice vređali. To je bilo takvo vređanje, ponižavanje i maltretiranje da to u žživotu nisam video. Jedan sportski radnik ne sme tako da se odnosi prema treneru i upravi protivničke ekipe. Ako je imao neki problem, mogao je da se javi lepo nadležžnim institucijama, a ne da tako javno ponižžava i vređa nekog, ja to ne podržžavam", istakao je Lazetić.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track