DVE BOMBE NA ZIMU U CRVENOJ ZVEZDI: Sve spremno za dolazak Aleksandra Dragovića i povratak Marka Marina!
Foto: Starsport©

trese se marakana

DVE BOMBE NA ZIMU U CRVENOJ ZVEZDI: Sve spremno za dolazak Aleksandra Dragovića i povratak Marka Marina!

Fudbal -

Crveno-beli bi trebalo da budu još jači na proleće

Crvena zvezda bi tokom zime mogla da osveži igrački kadar. Jasno je da je ekipi potreban kvalitetan štoper, a na tu poziciju trebalo bi da stigne Aleksandar Dragović. Međutim, na Marakanu bi mogao da se vrati Marko Marin, koji je nezadovoljan u Al Ahliju i želi da napusti Saudijsku Arabiju.

Čelnici Crvene zvezde pričali su sa obojicom fudbalera i u načelu postigli usmeni dogovor koji bi trebalo da bude pretočen u pisanu formu u zimskom prelaznom roku, u januaru 2021. godine. Fakat je da bi obojica bili ogromno pojačanje za prvaka države ukoliko crveno-beli prođu grupu Lige Evrope i izbore plasman u nokaut fazu na proleće.

Aleksandar Dragović (29) letos je ušao u poslednju godinu ugovora sa Leverkuzenom, a ove jeseni odigrao je samo sedam utakmica za "farmaceute", što pokazuje da trener Peter Boš ne računa ozbiljno na njega.

foto: Starsport©

Sa druge strane, Marko Marin (31) želi da se vrati u Evropu, bez obzira što u Al Ahliju ima sjajnu saradnju sa Vladanom Milojevićem. Život u arapskom svetu mu ne prija, a pored crveno-belih žele ga i neki klubovi iz Grčke i Turske. Arapi Zvezdi nisu platili 900.000 evra za njegov transfer od zimus, tako da bi vrlo brzo moglo da dođe do raskida i Marinovog povratka u Beograd.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track