Najnovije vesti

NEVEROVATNA PRIČA Ronaldo je godinama tražio devojke koje su ga SPASLE GLADI, a onda se javila Paula i otkrila CELU ISTINU!
Foto: Profimedia

ODRASTAO U SIROMAŠTVU

NEVEROVATNA PRIČA Ronaldo je godinama tražio devojke koje su ga SPASLE GLADI, a onda se javila Paula i otkrila CELU ISTINU!

Fudbal

Kristijano Ronaldo danas može da prijušti sebi sve što poželi, prvi je fudbaler koji je u istoriji zaradio više od milijardu dolara, a nekada nije imao ni za hleb...

Kristijano je odrastao u siromašnoj šestočlanoj porodici. Njegova majka Dolores borila se kao lavica za svoju decu. Radila je po nekoliko poslova kako bi zaradila za osnovne životne potrebe. Ronaldov otac bio je ratni veteran, imao je "PTSP" i svoj probleme lečio je alkoholom, pa je sav teret pao na Dlores.

Ronaldo je bio zaljubljen u fudbal i majka je činila sve da mu omogući da ostvari svoj san i postane profesionalni fudbaler. Sa 12 godina je otišao u Sporting iz Lisabona potpuno sam. Nije imao novca i često je bio gladan.

"Imao sam 12 godina i nisam imao novca. Živeo sam sa drugim igračima vršnjacima iz drugih delova Portugala. Bilo mi je jako teško bez porodice. Sećam se da je tamo bio jedan "Mekdonalds" u kom smo dobijali hamburgere koje nisu uspeli da prodaju. U nejmu je radila jedna žena Edna i još dve devojke. Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem" otkrio je prošle godine u jednom intervjuu na britanskoj televiziji Ronaldo.

foto: Profimedia

Njegovi obožavaoci su odmah krenuli u potragu, usijale su se društvene mreže i jedna žena se javila. Njeno ime je Paula Lesa.

"Pojavili bi se ispred resotorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, menadžer bi nam dozvolio da ih damo njima. Jedan od dečaka bio je i Kristijano, koji je bio najplašljiviji. Oni su dolazili skoro svako veče" rekla je Paula za radio "Renascencu".

"Sada mi je sve to simpatično. Rekla sam sinu i on nije mogao da veruje. Bilo mu je teško da zamisli da je njegova majka davala Ronaldu hamburgere. Moj muž je znao za to, jer je nekoliko puta dolazio po mene na posao, pa je viđao Kristijana tamo", dodala je Paula.

Ronaldo je rekao da bi voleo da radnice iz Meka dođu kod njega na večeru, kako bi im se odužio. Paula poručuje da će rado prihvatiti taj poziv.

"Prvo ću mu se zahvaliti, a onda ćemo razgovarati i prisetiti se prošlih vremena", kaže Paula.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...