OTKAZ ARSENALA GA JE BAŠ POVREDIO: Bivši ekonom rasprodao sve klupske rekvizite i zaradio 110.000 evra! Više ne navija za Tobdžije
Foto: EPA/ANDY RAIN

bogatstvo

OTKAZ ARSENALA GA JE BAŠ POVREDIO: Bivši ekonom rasprodao sve klupske rekvizite i zaradio 110.000 evra! Više ne navija za Tobdžije

Fudbal -

Celih trideset godina radio je kao ekonom u Arsenalu, uživao u svom poslu, voleo klub iz Londona najviše na svetu, a onda su rešili da ga otpuste.

Pol Džonson bio je strašno tužan i razočaran, a sve je otišlo toliko daleko da je prestao da voli Tobdžije i navija za njih, piše daily mail. I ne samo to, odlučio je da proda sve suvenire i bogatu riznicu uspomena nakupljenih tokom tri decenije ljubavi sa Arsenalom. A u kolekciji medalje, dresovi, sve i svašta. Ukupno 220 predmeta, s tim što su mu neki i ukradeni prethodnih godina.

foto: Profimedia
foto: Reuters

Medalje iz finala Lige šampiona 2006. koje je Arsenal izgubio od Barselone, iz Liga kupa, Komjuniti šildsa... otišle su za 33.000 evra. Dresovi Anrija, Adamasa, Piresa, Anjelke, Talbota, kao i Zidana i Roberta Karlosa (Real Madrid), kopačke, prospekti, medalja sa finala FA kupa (otišla za deset hiljada)... Sve je prodao i kada je podvukao crtu shvatio da na računu ima 110.000 hiljada evra. Pravo malo bogatsvo zarađeno tokom 30 godina vernosti, ali u ovom slučaju i odgovor na čuveno pitanje koliko košta ljubav.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track