MILAN I INTER ZAGRIZLI ZA ZVEZDINO DETE: Andrija Radulović na skeneru italijanskih velikana!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

crveno-beli biser

MILAN I INTER ZAGRIZLI ZA ZVEZDINO DETE: Andrija Radulović na skeneru italijanskih velikana!

Fudbal -

Krilni fudbaler ponikao u omladinskoj školi kluba sa Marakane pomno je praćen u Seriji A

Andrija Radulović debitovao je prošle sezone za prvi tim Crvene zvezde, a svoj raskošan talenat nastavio je da dokazuje i ove takmičarske godine. Prostor koji mu je ukazao trener Dejan Stanković, mladi krilni fudbaler obilato koristi.

I to nije prošlo nezapaženo. Italijanski velikani Milan i Inter pomno prate Andriju Radulovića, svesni da se radi o fudbalskom biseru koji je tek postao punoletan i pred kojim je svetla budućnost. Odranije prati ga i Valensija.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Andrija Radulović bio je strelac u Kup utakmici protiv Zlatibora, pokazavši da ima ubojitu levicu.

- Andrija ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2022. godine. Njegovo ime je na Milanovom stolu je odavno, još iz vremena kada je Zvonimir Boban radio u klubu. On je jedan od najvećih evropskih talenata u ovom trenutku. Ima strašnu levu nogu - otkrio je za italijanske medije menadžer Igor Kojić.

foto: Damir Dervišagić

Mladog Radulovića na Apeninskom poluostrvu zastupa Federiko Pastorelo, menadžer blizak Interu.

- Pastorelo je jedan od najvećih agenta na svetu. Partnerstvo sa njim sa potpisao još prošle zime. Zajedno ćemo odlučiti šta je najbolje za Andreju. U ovom teškom periodu zbog virusa korona nijedna ponuda se ne može smatrati beznačajnom. Poslednjih dana nekoliko velikih klubova je pokazalo interesovanje. Crvena zvezda ima još osam utakmica do kraja polusezone. Kasnije ćemo pričati - jasan je Kojić.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, mnogo je uticao na karijeru, ali i samopouzdanje mladog reprezentativca Srbije rođenog u Kotoru. Baš zbog toga, čini se da je Radulović bliži Interu, čiji je dres Stanković nosio devet sezona.

- Nisam razgovarao sa Dejanom o tome, ali znam da deli isto mišljenje kada je u pitanju Andrijin kvalitet i talenat. On je taj koji ga je izabrao, i prekomandovao u prvi tim. Stanković odlično radi u Zvezdi. Pokazao se kao dobro rešenje, forsira vrlo ofanzivan stil igre. Zvezda je na dobrom putu da uradi nešto veliko u Evropi - smatra Igor Kojić.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track