JUNAJTED PRATI MILANA PAVKOVA: Crvena zvezda na zimu ostaje bez visokog napadača!
Foto: Starsport©

čeka se zimski prelazni rok

JUNAJTED PRATI MILANA PAVKOVA: Crvena zvezda na zimu ostaje bez visokog napadača!

Fudbal -

Američka Minesota zainteresovana da u januaru realizuje transfer

Gotovo sigurno Milan Pavkov će u zimskom prelaznom roku napustiti Crvenu zvezdu. Visoki napadač koji će ostati upamćen po golovima u meču protiv Liverpula u Ligi šampiona spreman je za transfer.

Junajted bi mogao da postane novi klub Milana Pavkova. Ali, ne slavni Mančester junajted, već američki klub Minesota junajted. Umesto odlaska u neku od jačih liga u zapadnoj Evropi, ili makar Rusiji, Zvezdinog dugajliju čeka egzotična destinacija. Tačnije, Amerika, odnosno MLS liga.

foto: Starsport©

Minesota junajted se plasirala u plej-of MLS lige i u četvrtfinalu igraju protiv Kolorado Rapidsa. Ekipu predvodi engleski stručnjak Edrijen Hit. Uprava kluba želi da napadne titulu naredne sezone i jedan od pikova je i napadač Crvene zvezde Milan Pavkov.

foto: Profimedia

Crvena zvezda ne može da računa na veliko obeštećenje, jer Milan Pavkov zbog loše forme i činjenice da nije prvi napadač kod Dejana Stankovića nema istu cenu kao u vreme kada je bio junak trijumfa nad Liverpulom. Procena je da bi crveno-beli na prodaji Milana Pavkova mogli da zarade između 1.000.000 i 1.500.000 evra.

Milan Pavkov (26) ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2023. godine.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track