Totenhem ne da Modrića Realu za 30 miliona evra
Foto: REUTERS

Ispod cene

Totenhem ne da Modrića Realu za 30 miliona evra

Fudbal -
Predsednik Totenhema Danijel Levi odredio je cenu za Modrića od oko 40 miliona funti (50 miliona evra), ali bi pristao i na 35 miliona funti (44 miliona evra) ukoliko se u ugovor ubaci klauzula da klub može da dobije još novca u zavisnosti od uspešnih nastupa Modrića

LONDON - Engleski fudbalski klub Totenhem odbio je poslednju ponudu Reala iz Madrida od 30 miliona evra za Luku Modrića, posle čega je sve izvesnije da će hrvatski internacionalac ostati u Londonu.

Predsednik Totenhema Danijel Levi (Daniel Levy) odredio je cenu za Modrića od oko 40 miliona funti (50 miliona evra), ali bi pristao i na 35 miliona funti (44 miliona evra) ukoliko se u ugovor ubaci klauzula da klub može da dobije još novca u zavisnosti od uspešnih nastupa Modrića, preneo je američki I-Es-Pi-En (ESPN).

Real, međutim, ne želi da ponudi toliki novac za Modrića tako da su iz Madrida poručili da je 30 miliona evra njihova poslednja ponuda. Izvor ESPN-a je rekao da je Levi mogao pre godinu dana da proda Modrića Realu za 40 miliona funti, ali da to nije želeo verujući da će ukoliko sačeka još godinu moći da ga proda za 50 miliona funti (63 miliona evra).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track