mnoge to zanima

DOMENEK POSLE PISANJA KURIRA GOST NA FRANCUSKOJ TELEVIZIJI: Pitali ga da li će postati selektor Srbije! Evo šta je odgovorio VIDEO

Fudbal -

Ekskluzivna vest Kurira, da je francuski fudbalski stručnjak Remon Domenek kandidat za naslednika Ljubiše Tumbakovića na mestu selektora reprezentacije Srbije, kao bmba je odjeknula ne samo kod nas i u regionu već i širom sveta.

Mnogi mediji preneli su našu vest, a Domenek je o tome i sam govorio gostujući u programu posvećenom žrebu kvalifikacionih grupa za Mundijal 2022. godine u Kataru.

Naime, voditeljka u studiju ga je pitala, šta je sa Srbijom, a on je šmekerski odgovorio:

- Srbija je u drugom šeširu.

Kako smo već pisali, čovek koji je sedam godina bio predvodnik „trikolora“ i, između ostalog, odveo ih do finala Mundijala, isplivao je u prvi plan u trci za mesto selektora Srbije. Poznato je da rukovodstvo FSS želi stranog stručnjaka, pa je opcija sa iskusnim Francuzom potpuno realna. Kurir je za to dobio i ekskluzivnu potvrdu lično od Domeneka!

- Srbija ima potencijal i kao takva svakako zaslužuje da se razmisli o tom pozivu. Nema sumnje da je vašoj reprezentaciji mesto daleko iznad onog gde se sada nalazi - izjavio je Domenek ekskluzivno za naš list.

Za više informacija o Domenku pozvali smo Aleksandra Rakića, njegovog saradnika iz Udruženja francuskih trenera.

- Remon je sjajna osoba, pre svega. Trenutno je predsednik Udruženja fudbalskih trenera Francuske (UNECATEF), a zbog porodice nije želeo da ide u azijske i afričke zemlje da predvodi njihove državne timove. Poziv iz Srbije, ipak, daleko je drugačiji - rekao nam je Rakić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track