ITALIJAN ODUŠEVLJEN ŽREBOM! Falćineli: Nadam se golu protiv Milana
Foto: Fk. Crvena zvezda

LIGA EVROPE

ITALIJAN ODUŠEVLJEN ŽREBOM! Falćineli: Nadam se golu protiv Milana

Fudbal -

Crvena zvezda će u okviru šesnaestine finala Lige Evrope odmeriti snage sa Milanom, a italijanski napadač priželjkuje spektakl protiv ekipe kojoj zna kako se postižu golove.

- Iskren da budem, oduševio sam se kad sam video da smo na žrebu izvukli Milan i da ćemo sa njima odmeriti snage. Reč je o fenomenalnoj ekipi i već sam čuo da je Crvena zvezda imala mnogo spektaklularnih duela sa italijanskim velikanom. Tako da, zaista se radujem tom meču i u ovom trenutku samo o tome razmišljam. Jedna od većih želja na proleće mi je da odigramo što bolje protiv Milana i obezbedimo prolazak u narednu rundu eliminacione faze Lige Evrope - počeo je Falćineli.

Mnogo puta je napadač Zvezde u karijeri odmeravao snage sa Milanom, a kada je bio fudbaler Krotonea uspeo je i da im postigne gol.

- Imam iskustvo igranja utakmica sa Milanom, a uspeo sam i da im postignem pogodak. Nadam se da ću uspeti to da učinim i u dresu Crvene zvezde. Nemam dileme da će biti pravi spektakl, a nadam se da će do tad moći naši navijači moći da prisustvuju meču i pomognu nam - zaključio je Falćineli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track