Grobari terali igrače i krali lopte

Gazde sa tribine

Grobari terali igrače i krali lopte

Fudbal -
Najverniji navijači Partizana nisu imali previše razloga za slavlje posle duela sa AEL-om, ali je njih desetak ponelo kući vrednu uspomenu

Duel sa kiparskim AEL-om bila je još jedna sumorna evropska priča za Partizan i njegove pristalice. Crno-beli, ne samo da nisu uspeli da nadoknade 0:1 iz prvog meča, nego nisu stvorili ni poštenu šansu u revanšu. Pri tom su imali više od 60 minuta igrača više.

Po završetku meča "Grobari" su glasno i jasno poručili "uprava napolje" i "Đuriću odlazi".

Niko, osim samih igrača, nije mogao da kaže reč hvale za igru Partizana. Njihove izjave svodile su se na već poznate fraze "kako su pružili maksimum". Šta bi se desilo da nisu pružili maksimum ne smemo ni da zamislimo.

Priča o haosu u Partizanu nastavljena je i posle 90 minuta borbe na terenu. Organizator je ogradom visokom dva metra odvojio novinare od prostora gde su se kretali igrači, pa je bilo dosta teško doći do izjava, ali su se tim prostorom sasvim slobodno šetali viđeniji navijači. Jedan od njih je "izmarširao" Volkova prilikom davanja izjave: "Ajde Volkov, nema izjava".

Navijači Partizana doneli su ekonomu kluba Branku Vučićeviću, popularnom Gavranu, dodatnu glavobolju.

- Čak 17 lopti je završilo na tribinama, otkud nije vraćeno. Pa, to nema nigde - jadao se Vučićević.Na kraju, u okeanu loših vesti, za klub iz Humske ima i jedna dobra. Crno-beli će biti nosioci na žrebu za ulazak u Ligu Evrope, u petak u Nionu.

Partizan je time izbegao mogućnost da se sastane sa Interom, Liverpulom, Laciom, Štutgartom... ali s obzirom kako je igrao protiv Kiprana, teško je reći da će biti favorit u mečevima protiv Madervela, Mitjilanda, Lucerna, Moldea, Dudelanža... koji su potencijalni rivali šampiona Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track