ISPOVEST BLISKOG PRIJATELJA NESTALOG NAVIJAČA PARTIZANA ZA KURIR: Goksijeva porodica je u strahu, bojimo se onog najgoreg!
Foto: Privatna Arhiva

iskreno

ISPOVEST BLISKOG PRIJATELJA NESTALOG NAVIJAČA PARTIZANA ZA KURIR: Goksijeva porodica je u strahu, bojimo se onog najgoreg!

Fudbal -

Pre nešto više od pet meseca javnost je uzdrmala vest o nestanku Gorana Veličkovića Goksija, bivšeg vođe navijača Partizana. Ni skoro 150 dana kasnije slučaj nije pomeren sa mrtve tačke, pa su po prestoničkim kuloarima počele da kruže razne priče vezane za nestanak ovog mladića čije ime je dobro poznato, kako javnosti tako i samom podzemlju.

Izvor Kurira veoma blizak porodici nestalog Veličkovica otkriva kako se polako rađaju sumnjanje u to da je Goksi uopšte živ:

- Jasno nam je zašto je njegov nestanak uzdrmao ceo grad, on je ipak bio neko koga su svi dobro znali, kako zbog tribine, tako i zbog burnog načina života. Razne priče dolazile su do nas, toliko su jezive da ne smem ni da ih prepričam. Malo ko od nas još veruje da je Goran živ, ali ostaje nam samo da se nadamo - priča naš izvor i dodaje:

- Najteže je ipak njegovoj supruzi Jeleni koji se svakog dana budi sa nadom da će se Goran pojaviti na vratima, ali kako vreme prolazi nada je sve slabija. Primetio sam da cela porodica živi u strahu nakon njegovog nestanka, ali državni organi preduzimaju sve kako bi se oni osećali sigurno. Jelena je u stalnom kontaktu sa policijom i inspektorom kome je dodeljen ovaj slučaj, al ona se baš kao i ja pribojava onog najgoreg.

Partizanovci, navijači, Grobari, Partizan
foto: Starsport

Izvor Kurira nije želeo da povezuje taj slučaj sa mnogobrojnim nestancima koji su se dogodili u poslednjih nekoliko meseci u našoj prestonici.

- Ne bih da spekulišem ništa, time će policija da se bavi. Video sam da su mediji Goksijev nestanak povezali sa ratom navijača koji bukti na ulicama Beograda, ali ne bih voleo da nešto kažem i tako ugrozim celu istragu - priča izvor Kurira i naglašava:

- Svi pričaju o jednoj bandi koja sada vlada Beogradom, a za koju svi sumnjaju da je imala neraščišćene račune sa Goranom. Po mom mišljenju, Goksi je dete ulice koji je dobro znao gde mu je mesto i sa kim sme da se "kači", a sa kim ne. Sve je to samo još jedna u nizu spekulacija za koju sam i ja čuo. Iskreno, voleo bih da se samo jednog dana pojavi ispred mene, neće me zanimati gde je bio i šta je radio, samo da ponovo bude sa nama - zaključio je drhtavim glasom naš izvor.

Podsetimo, 5. avgusta Veličkovićeva supruga prijavila je kako je njen muž nestao, a da je poslednji put viđen 3. avgusta oko 16.30 u Višegradskoj ulici u centru Beogradu. Od tada mu se gubi svaki trag, ali želja porodice i javnosti da se sazna istina o njegovom nestanku ne jenjava.

Autor: N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track