MURINJO OBEZBEDIO PRVO FINALE: Totenhem bolji od Brentforda, VAR opet odlučivao VIDEO
Foto: Profimedia

liga kup

MURINJO OBEZBEDIO PRVO FINALE: Totenhem bolji od Brentforda, VAR opet odlučivao VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Totenhema prvi su finalisti Liga kupa, pošto su danas na Vajt Hart Lejnu pobedili Brentford rezultatom 2:0 (1:0).

Strelci za Totenhem bili su Musa Sisoko u 12. i Son u 70. minutu, a Sparsi će u finalu 25. aprila na Vembliju igrati protiv boljeg iz duela Mančester Junajted - Mančester Siti koji je na programu u sredu od 20.45.

Ni ovaj meč nije mogao da prođe bez sumnjive situacije iz VAR sobe. Brentford je nekoliko minuta pre drugog gola, pogodio za 1:1, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda. Situacija je bila veoma teška za jasnu procenu, pošto se od kolena strelca gola Tonija, nije najbolje videlo stopalo Muse Sisoka. Ipak, geometrija je uspela da vidi nešto se nama na ekranu činilo kao nemoguće za jasnu procenu - ofsajd pozicija i gol je poništen.

Kada je u 84. minutu Dasilva zaradio zasluženo crveni karton zbog preoštrog starta nad Hejbjergom, bilo je jasno da je ovaj meč završen.

Žoze Murinjo je tako obezbedio prvo finale sa Sparsima posle 13 i po meseci na klupi. Finale će igrati ili protiv večitog rivala Gvardiole ili bivšeg kluba Mančester Junajteda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track