NIJE ODUŠEVLJEN: Jedan od najboljih igrača Superlige progovorio o prelasku u Partizan ili Zvezdu
Foto: Starsport©

ima druge želje

NIJE ODUŠEVLJEN: Jedan od najboljih igrača Superlige progovorio o prelasku u Partizan ili Zvezdu

Fudbal -

Fudbaler TSC-a Nenad Lukić je prošle sezone podelio titulu najboljeg strelca Superlige Srbije, a ove je sa 11 golova trenutno drugi najefikasniji igrač lige i spreman je da sjajne igre i naplati.

Međutim, 28-godišnji fudbaler nije oduševljen idejom da pojača nekog od večitih rivala, već bi više voleo da se otisne u inostranstvo

Sjajne igre u dresu TSC-a izazvale su veliko interesovanje za njegove usluge, pa bi 28-godišnji napadač da ih naplati.

- Iskreno, postoji interesovanje. Postojalo je i ranije, ali sam odlučio da ostanem. Naravno, posle ovih sjajnih partija mislim da sam zaslužio da se u najboljim fudbalskim godinama 'naplatim'. Moja ideja je da odlaskom u inostranstvo obezbedim sebe i porodicu - rekao je Lukić.

Lukić je karijeru započeo u mlađim kategorijama Partizana, ali nije uspeo da se izbori za šansu u prvom timu. Nije tajna da crno-beli sada traže napadača, ali ofanzivac TSC-a nije zagrejan za povratak u Humsku.

- Da, dete sam Partizana, mnogo toga sam naučio za sedam godina u klubu, posebno od Slađana Šćepovića. Ostaje žal što nisam dobio šansu u tim mlađim godinama, ali sad je nezahvalno pričati o transferu. Kada bih birao između Zvezde, Partizana i inostranstva, izabrao bih odlazak 'preko'. Partizan traži napadača, ali svi traže napadača, to je tražena roba.

Lukić je pre tačno deset godina, kada je imao 18 leta, otišao u Lokomotivu iz Plovdiva, što mu je do sada jedini inostrani angažman u karijeri.

- Nažalost, ružna epizoda za mene. Otišao kao veoma mlad u zemlju koja nije sređena. Bugarska je tada bila fudbalska divljina. Bilo je to veliko iskustvo jer sam video šta i kako, pa mladim fudbalerima ne bih preporučio da odlaze po svaku cenu - poručio je Lukić.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track