KURIR SAZNAJE! Navijači Partizana pomažu Rasti dok je iza rešetaka!
Foto: Starsport, Marina Lopičić, Shutterstock, Ilustracija

sjajan gest

KURIR SAZNAJE! Navijači Partizana pomažu Rasti dok je iza rešetaka!

Fudbal -

Javnost u Srbiji šokirala je vest o hapšenju Stefana Đurića Raste pre nešto više od dva meseca, a skoro se pojavila i najnovija informacija kako je protiv poznatog repera podignuta optužnica za krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga za ličnu upotrebu.

Za ovo krivično delo zaprećena je novčana kazna ili zatvor do tri godine. Zakon predviđa i mogućnost oslobođenja od kazne, ukoliko učinilac otkrije od koga nabavlja drogu. Djurić je u pritvoru od hapšenja početkom oktobra, a poslednji put mu je pritvor produžen odlukom Apelacionog suda u Beogradu krajem decembra i po toj odluci je predviđeno da može da traje do 27. januara kako ne bi ponovio krivično delo u kratkom roku.

A, kada je to najpotrebnije u pomoć priteknu najbliži prijatelji. Za Rastu, dok je iza rešetaka, to su navijači Partizana sa kojima reper ima odličan odnos.

Partizanovci, navijači, Grobari, Partizan
foto: Starsport

Popularni "grobari", kao po tradiciji, pomažu članovima svoje navijačke grupe koji su završili iza rešetaka, a ovog puta odlučili su da pomoć pruže i nekome ko nije deo njihove ekipe. Đurić je neko ko je veoma popularan među crno-belim pristalicama, o čemu smo i ranije već pisali, pa su očigledno pristalice crno-bele boje odlučile da mu se oduže na ovaj način.

Oni mu dopremaju u pritvor sve što mu je potrebno (novac, hrana, cigarete, odeća...) i na sve načine pokušavaju da mu olakšaju, bez sumnje, najteže dane u životu.

Autor: N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track