OBRATI PAŽNJU: Tri fudbalske utakmice koje ti danas donose MILIONE!
Foto: EPA-EFE

OBRATI PAŽNJU: Tri fudbalske utakmice koje ti danas donose MILIONE!

Fudbal -

Neka se ove utakmice obavezno nađu na vašem sportskom tiketu

Nedelja – dan za fudbal i Kalčo.

Na polovini smo fudbalske sezone u Seriji A, a stvari su i dalje veoma uzbudljive. Iz meča u meč dolazi do promene stanja na tabeli. Jedno pitanje koje svi postavljaju jeste - da li će ova sezona biti ta u kojoj će Juventus, kao devetostruki uzastopni šampion Italije, biti svrgnut sa trona?

Sve je moguće, mnogo ima da se igra do kraja. Ali, Milan, Inter i Roma ne odustaju od trke za Skudetom.

Veoma interesantan dan je pred nama, a osim što bukmejkeri na sledećim mečevima garantuju NAJVEĆE KVOTE NA SVETU u bilo kom trenutku - na OVOM LINKU odmah možeš preuzeti 1.500 DINARA za tiket BEZ USLOVA!

I još nešto – od sada je samo kod nas i nigde drugde na planeti dostupna nova igra – TROSTRUKA SIGURICA!

Sastavi svoj tiket tako što ćeš u jednoj opkladi kombinovati prelaz, poluvreme sa više golova i ukupno golova na meču.

Pa, šta čekaš?!

“Baci pogled” na ponudu i pravac – meridianbet.rs.

ATALANTA – LACIO, KEC 1.85

(Nedelja, 15:00)

Italijani, Italijani… Uvek zanimljivi, iako se nekako godinama unazad znao šampion. Ove sezone nije tako. Doduše, ni Atalanta ni Lacio nisu kandidati za trofej, ali jesu ljuti rivali.

Štaviše, pre nekoliko dana su se sastali u Kupu Italije i u “ludoj” utakmici Atalanta je slavila sa 3:2. Dovoljan motiv da se Lacijali osvete, zar ne?

Ipak, sudeći prema tabeli i poslednjoj utakmici, breme favorita ipak će preuzeti Atalanta. Čak, kada je reč o međusobnim duelima, Atalanta je u seriji od tri pobede. Da li će Sergej Milinković Savić novim golom pomoći svom timu ili će još jednom pognute glave napustiti teren – ostaje da vidimo.

BEŠIKTAŠ – TRABZON, KEC 1.85

(Nedelja, 17:00)

Dugo se nismo bavili turskim šampionatom, ali sada je pravo vreme za to. Bešiktaš je vodeći tim tamošnjeg prvenstva, i računajući sva takmičenja, nalazi se u seriji od četiri pobede, te je apsolutni favorit u ovom duelu.

Ipak, ni Trabzon nije “za bacanje”. Uz tri vezane pobede pokazali su da su u dobroj formi, a ni šesto mesto na tabeli nije za potcenjivanje.

U 2020. godini, doduše, ne znaju za pobedu nad Bešiktašem, ali su zato 2019. upisali dva trijumfa, pa se nikako ne smeju olako otpisati.

ROMA – VERONA, KEC 1.75

(Nedelja, 20:45)

Vraćamo se u Italiju, da potvrdimo gde se igra zanimljiv fudbal. Roma će u 20. kolu dočekati Veronu na svom terenu. Po imenima, “Vučica” je favorit, a po rezultatima?

Verovatno ni sami ne znaju šta da očekuju. Od očaja do sjaja, pa opet u krug. Nedavni porazi od Specije i Lacija ne ulivaju mnogo nade, ali usledila je nova utakmica sa Specijom i pobeda, pa se može reći da se vraćaju na pobednički kolosek.

Zato i jesu favoriti u ovom duelu. U prethodnom kolu, Verona je zaista zablistala i slavila protiv Napolija sa 3:1 te pokazala da se i na nju može računati ove sezone.

Prethodne godine ova dva tima su odigrala dve utakmice, prvi put je slavila Roma sa 2:1, dok je u drugom meču Verona odbranila domaći teren i to ubedljivo 3:0.

Šta nas sada čeka? Spektakl!

NAPOMENA: *Kvote su podložne promenama.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track