ZVEZDA NAGRAĐUJE NAJVERNIJE NAVIJAČE: Zahvalnost za 10 godina ljubavi
Foto: FK Crvena Zvezda

LEPA AKCIJA

ZVEZDA NAGRAĐUJE NAJVERNIJE NAVIJAČE: Zahvalnost za 10 godina ljubavi

Fudbal -

Crvena zvezda od ponedeljka pokreće akciju u kojoj će predsednik kluba Svetozar Mijailović svaki dan u Servisu za članstvo deliti poklone najvernijim navijačima, oni koji su 10 godina deo kluba.

Članska karta je dokaz odanosti prema Crvenoj zvezdi, a Zvezda kao klub želi da nagradi one koji su imali ljubav, veru i nadu i bili tu u najtežim, ali i najlepšim trenucima kojih je bilo mnogo u poslednje vreme.

"Već 10 godina ste uz klub, sanjajući Bordo i pokazujući neizmenu ljubav. Imali ste veru da će pasti Sparta, Krasnodar, Salcburg, Kopenhagen, Jang bojs. Nadali ste se da smo bolji od Kelna, Liverpula, Genta. I sve vreme ste bili uz klub, tražeći samo - "srce na terenu". Ostvarili smo velike uspehe - četiri godine smo učesnici kontinentalnih takmičenja, već tri godine u nizu smo osvajači prvenstva, sa nastojanjem da to učinimo i ove godine, jer u ovom trenutku imamo devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Postigli smo mnogo, čeka nas dvomeč sa Milanom u okviru Lige Evrope, što je najbolji pokazatelj da smo na pravom putu i da ćemo tako i nastaviti, a svi Vi koji ste već 10 godina uz klub ste važan deo slagalice koja je izgradila sve ono što smo postizali - svi zajedno", objavljeno je na sajtu crveno-belih

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track