AKO ME UBIJU, ZNAJTE KO JE TO URADIO: Zla kob Maradoninog prstena od 300.000 evra
Foto: AP

SVI TRAŽE KOMADIĆ NAKITA

AKO ME UBIJU, ZNAJTE KO JE TO URADIO: Zla kob Maradoninog prstena od 300.000 evra

Fudbal -

O Dijegu Maradoni se posle smrti, priča gotovo jednako kao i kada je bio jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Istraga pokušava da utvrdi po kojim okolnostima je Argentinac skončao i čija je krivica za to što nije imao adekvatan tretman posle operacije, a porodica da otkrije kod kog Dijegovog potomka je prsten koji je dobio po dolasku u Dinamo Brest, a koji je posle njegove smrti, dobio dodatno na vrednosti. Njegovi naslednici žele svoj deo, jer bi prema navodnom dogovoru, prsten trebalo da se proda, a dobijeni novac podeli svima.

Komadić nakita, za koji članovi porodice sumnjaju da se nalazi kod Maradonine naslednice Đanine, sa kojom je Dijego redovno gledao mečeve Boke na Bombonjeri prema nekim procenama danas vredi više od 300.000 evra.

Prstenu se, međutim, gubi trag, a ostali naslednici smatraju da je baš kod Đanine.

”Ako me ubiju, tražeći prsten koji nemam, znajte da su svi oni saučesnici”, napisala je Đanina Maradona.

Ova poruka se odnosila na majku dečaka Dijega Fernanda, Veroniku Ojedu, njenog advokata, ali i Maradonine nekadašnje saradnike, kuvaricu Mononu i asistenta Makija Kamarga, na čijim se tvrdnjama bazira zahtev advokata da Đanina preda prsten.

Vrlo ozbiljnu prednost ima Atletiko u odnosu na Barselonu i Real, ali po njegovim rezultatima, čini se da je namerio da je i dalje povećava. Večeras (21.00) dočekuje Seltu, a kvota na keca je 1,72, dok je kombinazziju 1&0-2 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko – Selta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track