JAVOR GOSTUJE U KRUŠEVCU Bondžulić: Mislim da utakmica neće biti lepa za oko
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

JAVOR GOSTUJE U KRUŠEVCU Bondžulić: Mislim da utakmica neće biti lepa za oko

Fudbal -

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je da misli da predstojeći meč protiv Napretka neće biti "lep za oko", da će se igrati na rezultat i da će se ekipe truditi da naprave što manje grešaka.

"Nakon dobrog rezultata na startu prolećnog dela šampionata idemo na megdan protivniku koji je zabeležio negativan rezultat u prvom kolu. Moramo biti realni, gostovali su, imali su za protivnika jednu od najboljih ekipa u zemlji, Partizan, pa ni sami verovatno nisu očekivali poseban rezultat", rekao je Bondžulić, prenosi klub.

"Tokom priprema su se verovatno više fokusirali na utakmicu protiv nas, koja može biti presudna i za njih i za nas", dodao je on.

Fudbaleri Javora sutra gostuju ekipi Napretka u utakmici 21. kola Super lige Srbije.

Javor je 13. na tabeli sa 24 boda, dok je Napredak na 16. mestu sa šest bodova manje.

"Očekuje nas dosta teška utakmica. Mislim da utakmica neće biti preterano lepa za oko. Igraće se na rezultat i mislim da će obe ekipe gledati da naprave što manje grešaka, jer bodovi mnogo znače za nastavak takmičenja", istakao je trener Javora.

Stručni štab Javora će na raspolaganju imati više igrača nego prethodne nedelje.

"Utakmicu dočekujemo u dobrom raspoloženju. Nema razloga da ne ponovimo partiju kakvu smo pružili protiv Mladosti iz Lučana. Što se tiče kadrovske situacija, nakon suspenzija vraćaju se Jevremović i Jevtić, a Radivojević je povredio koleno i videćemo narednih dana koliko će dugo biti odustan", rekao je Bondžulić.

Utakmica u Kruševcu igra se sutra od 14.30.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track