SJAJNE VESTI ZA DELIJE: Aleksandar Katai će putovati sa ekipom na revanš meč sa ekipom Milana!
Foto: @starsport

SJAJNE VESTI ZA DELIJE: Aleksandar Katai će putovati sa ekipom na revanš meč sa ekipom Milana!

Fudbal -

Sjajne vesti stižu za Delije sa Vojnomedicinske akademije, jer je Aleksandar Katai dobio dozvolu da trenira punim intenzitetom i trebalo bi da putuje sa ekipom u Milano na revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope.

Katai već sada trenira sa saigračima, a dozvola za igranje je svakako znak da oporavak ide u pravom smeru i da će naš ofanzivac biti u stanju da pomogne timu Dejana Stankovića u utakmici koja će svakako biti spektakl, kao što je to bio slučaj i prethodnog četvrtka. Katai je važan šraf u Zvezdi, a njegov izostanak predstavljao je veliki hendikep za crveno-bele, ali su uprkos tome, Zvezdini fudbaleri uspevali da ostvaruju sjajne rezultate. Vezni fudbaler je tokom jesenjeg dela sezone na 19 mečeva postigao 10 golova i zabeležio pet asistencija, što predstavlja sjajan učinak. Pogađao je i u Ligi Evrope, tako da bi upravo njegovo prisustvo moglo da pogura naš tim do eliminacije veoma kvalitetnog Milana.

Aleksandar Katai
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Katai je na pauzu otišao sredinom novembra prošle godine, posle čega je bio podvrgnut određenim terapijama. Poslednji takmičarski meč odigrao je za reprezentaciju Srbije protiv Škotske 12. novembra, a posle toga je usledila pauza. Taj period je „mađioničar“ iskoristio da se uspešno oporavi i pripremi za izazove koji ga očekuju.

Posle dobijanja dozvole od strane stručnog tima koji je bio zadužen za njegovo lečenje, Katai je odradio drugi deo priprema sa ekipom u Turskoj, gde je radio dozvoljenimm intenzitetom kako bi što pre mogao da pomogne svojim saigračima u nastavku sezone. Danas je dobio dozvolu da igra i predstavljaće krucijalno pojačanje za Zvezdu u nastavku sezone, a pogotovo u revanš meču sa Milanom u Italiji. Prvi susret završen je rezultatom 2:2, a revanš je na programu u četvrtak od 21 čas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track