Najnovije vesti

REKREACIJA ZA ZDRAVLJE NACIJE Goran Marinković: Akcije Sportskog saveza Srbije i u Požarevcu!
Foto: SSS

RADNA POSETA

REKREACIJA ZA ZDRAVLJE NACIJE Goran Marinković: Akcije Sportskog saveza Srbije i u Požarevcu!

Ostali sportovi

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković posetio je grad Požarevac.

Organizovan je sastanak sa gradonačelnikom Sašom Pavlovićem, članom gradskog veća zaduženim za sport Milanom Jovićem i predsednikom Sportskog saveza grada Požarevca Zlatanom Kostićem.

Grad Požarevac izdvojio je 100 miliona dinara za sport u 2021. godini, a gradonačelnik prepoznaje značaj sporta i ima mnogo razumevanja za ovaj sektor.

“Velika nam je čast što smo danas ugostili generalnog sekretara SSS gospodina Marinkovića sa saradnicima. Drago nam je što naš sportski savez sa svojom matičnom kućom ima odlične odnose, a grad Požarevac će i ove godine podržati sport i sve akcije koje će biti organizovane u našem gradu”, istakao je Pavlović.

SSS
foto: SSS

Na sastanku je bilo reči o rekreativnom sportu i promociji zdravog života.

“U sklopu redovnih obilazaka teritorijalnih sportskih saveza posetili smo Požarevac. U ovom gradu sprovodi se akcija Budi zdrava-vežbaj sa nama, a u planu su i priključivanje akciji sporta u policiji, kao i akcija promocije sporta u vrtićima i predškolskim ustanovama. Kako grad i Sportski savez grada Požarevca imaju odličnu komunikaciju verujemo da će sport u ovom gradu biti iz godine u godinu na višem nivou. Razgovarali smo da ove godine organizujemo i Mali sajam sporta, koji će od ove godine biti obogaćen dodatnim sadržajima i biće pravi praznik sporta u mestu koje će ga organizovati”, relao je Marinković.

Kurir sport 

Foto: SSS

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...