BORJAN VERUJE U ČUDO Pokušaćemo da zaustavimo i pobedimo veliki Milan
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

liga evrope

BORJAN VERUJE U ČUDO Pokušaćemo da zaustavimo i pobedimo veliki Milan

Fudbal -

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da će u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana presuditi želja i da je sve moguće.

Crveno-beli otputovali su danas u Milano, gde će sutra od 21 sat igrti revanš meč sa italijanskim velikanom, a prvi susret u Beogradu završen je 2:2.

"Presudiće želja, verujem u ovaj tim. Verovao sam u poslednje četiri godine. Sve može da se desi", rekao je Borjan novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

02:42

CRVENO-BELI KRENULI PUT MILANA: Borjan optimista pred revanš sa roso-nerima (KURIR TV)

Trener Dejan Stanković put Milana poveo je 21 igrača, među kojima je Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine.

"Oni će izaći jako od početka, a na nama je da budemo kompaktni i da damo sve od sebe. Vratio nam se Katai, koji je veoma bitan igrač za nas. Nadam se da će se već protiv Milana upisati u strelce. Nedostajeće nam Eraković, Rodić i Milunović, ali tu su Degenk, Gobeljić, Gajić i Pankov. Oni su na raspolaganju i zajedno sa mnom. Daćemo sve od sebe da probamo da zaustavimo veliki Milan i da probamo da pobedimo", zaključio je Borjan.

Kurir sport/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track