TUHEL ZADOVOLJAN IGROM ČELSIJA: Fantastičan rezultat, fantastičan gol! Nismo im dozvolili da dišu, ni da igraju na kontranapade
Foto: EPA-EFE/Paul Childs

LIGA ŠAMPIONA

TUHEL ZADOVOLJAN IGROM ČELSIJA: Fantastičan rezultat, fantastičan gol! Nismo im dozvolili da dišu, ni da igraju na kontranapade

Fudbal -

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je da je zadovoljan igrom i ocenio da je njegova ekipa zasluženo pobedila Atletiko Madrid u utakmici u Ligi šampiona.

"Fantastičan rezultat, fantastičan gol. Potpuno zasluženo. Želeli smo da dominiramo na protivničkoj polovini, da ne gubimo koncentraciju, da ne grešimo i da uvek budemo svesni njihovih kvaliteta i brzih kontranapada", rekao je Tuhel posle utakmice za BT Sport, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Fudbaleri Čelsija pobedili su sinoć kao gosti u Bukureštu Atletiko Madrid sa 1:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a jedini gol postigao je Olivije Žiru "makazicama" u 68. minutu.

Čelsi je imao više loptu i više udaraca ka golu, a Atletiko ;je meč završio bez udarca u okvir gola.

"Igrali smo veoma disciplinovano. Ovo je naporan rad, timski trud, osnova za veliku pobedu. Znali smo na šta su spremni sa osmoricom igrača u šesnaestercu. Nameravali smo da održavamo visok intenzitet i to smo veoma dobro radili. Nismo im dozvolili da dišu, ni da igraju na kontranapade. Ovaj rezultat je velika nagrada", naveo je Tuhel.

Revanš utakmica igra se 17. marta na Stamford Bridžu u Londonu.

Totenhem iz prvog meča nosi prednost od 4:1, Volfzberger večeras (18.00) mora da krene na sve ili ništa, pa kvota na 3+ iznosi 1,40, a sa 4+ raste do 2,00. Kec je 1,35. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Totenhem – Volfzberger.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track