ITALIJANI ODUŠEVLJENI ZVEZDOM: Milan bio na KONOPCIMA, Ibra POGNUTE glave, golman igrač meča: Pohvale Stankoviću, Ivaniću i Benu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

treće poluvreme

ITALIJANI ODUŠEVLJENI ZVEZDOM: Milan bio na KONOPCIMA, Ibra POGNUTE glave, golman igrač meča: Pohvale Stankoviću, Ivaniću i Benu!

Fudbal -

Italijanski mediji ne štede kritike račun Milana, a sa druge strane oduševljeni su partijom Crvene zvezde koja je bila baš potcenjena pre utakmice.

Itaijani pišu Zlatan da se Zvezda predstavila ne samo kao ravnopravan već i bolji rival na momente.

"Jedino je dobar rezultat, ovo nije Milan iz 2020. godine", piše u jednom od komentara.

"Do poslednje sekunde Milan je strepeo, niko ovo nije očekivao, a Pioli je na kraju odahnuo, iako brige ostaju. Lako su mogli da ostanu bez naredne runde", dodaje "Korijere dela Sera"

Italijani su očarani igrom Ivanića, ali je najbolju ocenu dobio Ben.

Smatraju da je Dejan Stanković nadmudrio Piolija, da je naučio dosta iz prvog meča, i da je njegov tim podsećao na njega kao igrača. Da su imali samo malo više hrabrosti, mogli su da eliminišu Milan.

"Pakao na kraju, nervoza Milana, pokazuje da nisu očekivali ovakav otpor rivala, da nisu sigurni u sebe, da je jasno da ovakav Milan nije tim za nešto više, ne samo u EL", zaključuje se u jednom komentaru.

Zlatan Ibrahimović je pognute glave izašao sa terena, i to je nekako simbolično ono što je predstavljalo igru Milana i kakav je osećaj posle meča ostao.

Tome u prilog govori i to da je u većini medija za igrača utakmice proglašen golman Donaruma za koga se kaže da je odveo Milan svojom odbranom u narednu rundu.

Verder Bremen – Ajntraht

Ajntraht u strašnoj seriji od pet pobeda, zaključno s onom protiv Bajerna. A dvojka u Bremenu (20.30) mami sa kvotom 1,93. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Verder – Ajntraht

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track