DELIJE POLUDELE POSLE KORNERA: Stanković centrirao, a Pavkov uradio ono što mu SUDIJA nije DOZVOLIO u Milanu VIDEO
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

đala na Marakani

DELIJE POLUDELE POSLE KORNERA: Stanković centrirao, a Pavkov uradio ono što mu SUDIJA nije DOZVOLIO u Milanu VIDEO

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde su na pomoćnom terenu Stadiona Rajko Mitić dočekali fudbalere, koji su remijem protiv Milana (1:1) u šesnaestinifinala završii učešće u Ligi Evrope.

Čim su se vratili na Marakanu posle leta iz Milana, igrači Zvezde su i odradili trening oporavka, a podstaknuti pesmom, Dejan Stanković i igrači napravili su šalu koja je oduševila navijače.

Trener Dejan Stanković se zatrčao ka korneru i izveo je naknadno korner koji sudija Hesus Hil Manzano nije dozvolio da bude izveden, jer je svirao kraj, centrirao je na Pavkova, koji je pogodio glavom mrežu, a onda je usledilo veliko slavlje igrača i oduševljenje navijača koji su se okupili na tribinama pomoćnog stadiona.

Crvena zvezda, stadion Rajko Mitic, Delije
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Podsetimo, Zvezda je u dvomeču sa slavnim talijanski klubom igrala odlično, a eliminisana je, jer je Milan u Beogradu (2:2), postigao gol više.

Crvena zvezda je, i to treba reći u oba meča, završnicu igrala sa desetoricom igrača, jer je u Beogradu pocrveneo Rodić, a u Milanu Gobeljić, a Italijani su dva od tri gola postigli sa bele tačke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track