ZVEZDA PROSLAVILA 76. ROĐENDAN: Milan Borjan, Andrea Stojadinov, Dejan Stanković i fudbalski klub laureati!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

zasluženo

ZVEZDA PROSLAVILA 76. ROĐENDAN: Milan Borjan, Andrea Stojadinov, Dejan Stanković i fudbalski klub laureati!

Fudbal -

Crveno-beli obeležili divan dan i izabrali najbolje sportiste i klubove u protekloj 2020. godini

Kapiten fudbalskog kluba Milan Borjan i džudistkinja Andrea Stojadinov najbolji su sportisti Crvene zvezde u 2020. godini. Crveno-beli su bez poznatog glamura i spektakla, kao ranijih godina, zbog koronavirusa, proglasili najuspešnije u prethodnoj godini.

Milan Borjan
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Najbolji trener je Dejan Stanković, a najbolji klub - fudbalski. Korona ipak nije sprečila sve zvezdaše da se okupe u Medija centru na popularnoj Marakani, pa je bilo dosta uglednih ljudi i čelnika iz svih klubova, poštujući sve mere bezbednosti današnjeg vremena. Sve je besprekorno organizovao i ovaj put direktor marketinga SD Crvena zvezda Zoran Avramović sa svojim timom.

- Želim nam svima da nastavimo i u budućnosti da osvajamo titule i da se uvek radujemo. Mi smo jedna velika familija - rekao je laureat Milan Borjan.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Najbolji trener Dejan Stanković vodio je fudbalski tim do titule prvaka Srbije i nokaut faze Lige Evrope, gde su crveno-beli bez poraza ispali nesrećno od Milana.

- Srećan nam rođendan i da nastavimo da branimo crveno-bele boje kao i do sada. Istorija nas na to obavezuje. Ovaj trofej ja primam, ali pripada mojim momcima, stručnom štabu i celom timu. Pošten rad uvek se isplati i rezultati vraćaju - istakao je Stanković.

Zvezdan Terzić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Fudbalski klub je i ove najbolji u porodici, a nagradu je primio generalni direktor Zvezdan Terzić:

- Zvezda je najveći klub na ovim prostorima, ponos naroda i države. Drago mi je što četvrti put zaredom igramo grupnu fazu evropskih takmičenja i što smo osvojili tri titule u nizu. Ponosan sam na sve naše sportiste! Nadam se da će pandemija proći i da ćemo naredni rođendan proslaviti u drugačijim okolnostima.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja