Osvojite karte za meč Srbija - Republika Irska

Osvojite karte za meč Srbija - Republika Irska

Fudbal -
Fudbaleri Srbije u sredu uveče imaju poslednju proveru pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Meč protiv Republike Irske poslužiće selektoru Siniši Mihajloviću kao poslednja provera pred septembarski start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija je tokom proleća odigrala tri meča na gostovanjima. Novi selektor Srbije pozvao je za ovaj meč nekoliko novih-starih imena, između ostalih golmana Vladimira Stojkovića, kao i Miloša Ninkovića.Ovim povodom Kurir deli 10x2 karte za prijateljski meč koji Srbija i Republika Irska igraju u sredu od 20.45 na stadionu Crvene zvezde.

Dovoljno je da tačno odgovorite na naše nagradno pitanje: "Koji put Siniša Mihajlović kao selektor vodi Srbiju na domaćem terenu?"

Prvih deset čitalaca koji ostave komentar ispod teksta sa tačnim odgovorom na naše pitanje dobiće po dve karte. Odgovore prihvatamo samo ukoliko su potpisani sa pravim imenom i prezimenom. Molimo da se jave samo oni čitaoci koji zaista žele da idu na utakmicu jer nećemo priznati poklanjanje nagrade drugim licima. Karte možete podići uz ličnu kartu na portirnici redakcije Kurira u Vlajkovićevoj broj 8.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track