MILAN ĐURIČIĆ ĐUMI: Pobeda protiv Bačke bi nam olakšala borbu za opstanak
Foto: Starsport

KONFERENCIJA

MILAN ĐURIČIĆ ĐUMI: Pobeda protiv Bačke bi nam olakšala borbu za opstanak

Fudbal -

Trener fudbalera Napretka Milan Djuričić rekao je danas, pred meč sa Bačkom, da bi njegovom timu pobeda u tom meču značajno olakšala borbu za opstanak u Super ligi.

"Bačka ima izuzetno kvalitetan tim i nije mi jasno zašto su ovako loše plasirani. Odigrali su veoma dobro protiv Mladosti, kod 1:0 postigli gol koji je poništen, a po mnogima je bio regularan. Posle su primili gol iz jednog prekida i završeno je nerešeno", rekao je Djuričić, a preneo je sajt kluba.

"Pobeda u nedelju bi nam značajno olakšala borbu za opstanak, imamo priliku da vežemo šest bodova, mada će nam dodatni problem verovatno biti i teren, ali šta da radimo, kako njima, tako i nama, na vremenske prilike ne možemo da utičemo", ocenio je on.

Fudbaleri Napretka u nedelju dočekuju Bačku, u meču 27. kola Super lige Srbije.

Napredak je u prošlom kolu pobedio Zlatibor u Užicu sa 2:1, dok je Bačka odigrala nerešeno protiv Mladosti iz Lučana 1:1.

Djuričić je ocenio i da je liga veoma izjednačena i da se, kada izostanu dva ili tri igrača, prednost favorita anulira.

"Mačva je pobedila Proleter, Zlatibor je u Lučanima savladao Mladost, pre susreta sa nama. Svedoči to da je liga poprilično izjednačena i kad izostanu dva - tri igrača, prednost favorita se anulira. Mi smo u Užicu prvi put bili kompletni, u nedelju već nećemo. Kapiten Kostić ima parne kartone, Čečarić i Ćuković su povredjeni, ali mislim da smo delom uspeli da razigramo ostale igrače", dodao je Djuričić.

Napredak je 16. na tabeli Super lige Srbije sa 25 bodova, dok je Bačka na poslednjem mestu sa 15 bodova.

Meč se igra u nedelju 13.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track