SA MITROVIĆEM SAM PRVOG DANA IMAO RAZGOVOR LICE U LICE Piksi otkrio šta se dešavalo pred meč sa Ircima! PROBUDIO USPAVANU ZVER
Foto: @starsport

POHVALE SELEKTORA

SA MITROVIĆEM SAM PRVOG DANA IMAO RAZGOVOR LICE U LICE Piksi otkrio šta se dešavalo pred meč sa Ircima! PROBUDIO USPAVANU ZVER

Fudbal -

Vladimir Stojković Piksi nije krio zadovoljstvo nakon uspešnog debija na klupi reprezentacije Srbije.

Orlovi su u prvom kolu kvalifikacija za Mundijal u Kataru savladali selekciju Republike Irske (3:2) i tako prvi put posle 11 godina pobedom započeli kvalifikacije za nako veliko takmičenje.

Junak utakmice bio je dvostruki strelac za Orlove - Aleksandar Mitrović.

Popularni Mitar nije dobio šansu od starta utakmice. Ušao je u igru pri rezultatu 1:1 (63. minut) i bilo mu je potrebno 12 minuta da postigne dva gola i tako donese važne bodove Srbiji.

Mitrović je nedavno rekao da mu je ovo definitivno najteža sezona u karijeri. Izgubio je mesto u prvoj postavi Fulama, mesecima nije postigao gol, ali Piksi je verovao u njega.

"Za Mitrovića ne treba trošiti reči. Postigao je prelep gol, bila bi nesreća da nije pogodio. Sa njim sam imao prvog dana razgovor lice u lice, rekao sam mu da ne sme da razmišlja o prošlosti, od toga se ne živi. Psihološki je bio u nokdaunu, igrao je samo 72 minuta u sedam utakmica za klub, ali nikada nisam imao sumnju da je igrač visokog kvaliteta, da može da nosi teret napada reprezentacije", rekao je selektor Srbije nakon meča.

Verujemo da je sjajni napadač ovim golovima najavio veliki povratak u prepoznatljivu golgetersku formu.

Piksi je probudio "zver"!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track