BEZ OVE ZVERI RONALDO NE IDE NIGDE! Prvu zvezdu Portugala čuva MMA borac od 140 kg i ŽIVA JE SENKA! A ovako BIJE (VIDEO)
Foto: Instagram, AP

ŠEF RONALDOVOG OBEZBEĐENJA

BEZ OVE ZVERI RONALDO NE IDE NIGDE! Prvu zvezdu Portugala čuva MMA borac od 140 kg i ŽIVA JE SENKA! A ovako BIJE (VIDEO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je verovatno najpopularniji sportista sveta, a pošto ga prepoznaju gde god da se pojavi - neophodno mu je verno obezbeđenje.

Ronaldo važi za jednog od najpopularnijih sportista na planeti, a svako njegovo pojavljivanje u javnosti izaziva neverovatnu pažnju.

Portugalac ne može otići na piće sa prijateljima, u kupovinu, restoran, a da se oko njega ne pojavi veliki broj fanova za samo nekoliko sekundi.

Slavni fudbalski as zato ne želi ništa da prepušta slučaju, pa uz sebe uvek ima nekoliko telohranitelja koji brinu o njegovoj bezbednosti.

Šef Kristijanovog obezbeđenja je iskusni telohranitelj Gonsalo Salgado, bivši MMA borac i inače je jako dobar prijatelj sa Portugalcem.

Čuvao je Kristijana na reprezentativnim takmičenjima, većini klupskih utakmica, ali i ostalim javnim događajima na kojima se pojavljuje slavni fudbaler.

Naravno, Salgado je veću slavu stekao kao Ronaldov telohranitelj nego u svojoj profesionalnoj MMA karijeri.

Ovaj 140 kilograma teški borac imao je sedam profesionalnih mečeva u periodu od 2006. do 2011. godine i zabeležio je pet pobeda i dva poraza.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track