Mihajlović: Ozbiljno od Iraca
Foto: BETA

Kreće "Operacija Brazil"

Mihajlović: Ozbiljno od Iraca

Fudbal -
To je poslednji meč Srbije pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Brazilu 2014. godine, pojasnio je Mihajlović.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je danas da je će Srbija svakako ići na pobedu u predstojećem prijateljskom duelu sa selekcijom Republike Irske, ocenjujući da sutrašnjom utakmicom počinje veoma ozbiljan ciklus za "orlove".

"Od ove utakmice se kreće ozbiljno. Od sutra, pa sve do oktobra 2013. godine", najavio je Mihajlović na konferencji za novinare u Kući fudbala u Staroj Pazovi.On je svestan činjenice da je sutrašnji meč prijateljskog karaktera, ali smatra da to ne menja mnogo toga.

"To je poslednji meč Srbije pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Brazilu 2014. godine", pojasnio je Mihajlović."Pokušaćemo da pobeđujemo što više", istakao je Mihajlović.

"Tako se stiče samopouzdanje, a i bolja atmosfera u reprezentaciji".

On je najavio da su moguće promena u ekipi, ali će to najviše zavisiti od toga ko bude igrao protiv Srbije."Sigurno da postoji pozitivna trema kod mlađih igrača, ali zato u selekciji imamo i nekoliko iskusnijih igrača, od kojih se očekuje da im pruže pravi primer", objasnio je Mihajlović.Kapiten Srbije Branislav Ivanović veruje da je meč sa Republikom Irskom najbitniji pred početak kvalifikacija za SP u Brazilu."Sutra nas očekuje odlična provera, očekujem da ćemo uspešno ući u predstojeće kvalifikacije", istakao je Ivanović.Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov ocenio je da će sam pristup kvalifikacijama odrediti mnogo toga kada je u pitanju plasman Srbije."Republika Irska je namerno izabrana za protivnika da bi se privikli na ostrvski način igre, što nas očekuje u kvalifikacijama", poručio je Kolarov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track