Lazović na oproštaju od Zenita vodio navijanje

Emotivni rastanak

Lazović na oproštaju od Zenita vodio navijanje

Fudbal -
Navijači su najpre skandirali njegovo ime, potom se na ruskom čulo hvala („spasiba”) i na kraju se uzvikivalo „Srbija, Srbija”

Danko Lazović će u narednoj sezoni nositi dres turskog Bešiktaša. Srpski fudbaler ostavio je neizbrisiv trag u Zenitu iz Petrograda, a na oproštaju od domaćih navijača doživeo je ovacije. Lazović se za vreme meča njegovog sada već bivšeg tima protiv moskovskog Spartaka popeo na deo tribine gde su najvatreniji navijači Zenita, pozdravio se sa jednim od vođa navijača, poklonio mu svoj dres sa autogramom, a potom je doživeo ono što se ne dešava baš svakom…

Navijači su najpre skandirali njegovo ime, potom se na ruskom čulo hvala („spasiba”) i na kraju se uzvikivalo „Srbija, Srbija”. Lazović je očigledno ostao u srcima navijača iz Petrograda.Lazović je za Zenit odigrao 51 meč i postigao je 17 golova. Pre toga je ovaj momak rođen u Kragujevcu nastupao za Radnički iz Kragujevca, Partizan, Fejenord, Bajer Leverkuzen, Vitese i PSV Ajndhoven. Bio je i član reprezentacije Srbije, za koju je u 43 utakmice 11 puta bio strelac.

http://www.youtube.com/watch?v=mCe1Tffc2hg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track