POGBA ZABORAVIO NA SVOG ROLS-ROJSA Za ležarinu dao godišnju platu u Srbiji!
Foto: Profimedia

Ima se, može se

POGBA ZABORAVIO NA SVOG ROLS-ROJSA Za ležarinu dao godišnju platu u Srbiji!

Fudbal -

Zvezda Mančester junajteda Pol Pogba ima toliko novca da ga nije briga čak ni za svoj auto. A nije u pitanju bilo kakav automobil, radi se o "rols-rojsu" vrednom 300.000 funti!

Pol je još u junu prošle godine zaustavljen u blizini aerodroma u Mančesteru od strane saobraćajca jer je vozio automobil sa tablicama Monaka.

Pošto je bio u cariskom prekršaju jer je imao inostrane tablice duže od šest meseci, "rols-rojs" mu je odzet i parkiran na policijski parking. Francuz je platio kaznu od 220 funti.

Pol Pogba
foto: AP

Pol je potom "zaboravio" na skupocenog četvorotočkaša. Vreme je prolazio, a on nije imao nameru da nešto uradi s njim. I tek pre nekoliko dana zavrzlama je rešana, Pogba je dobio nazad svog "rols-rojsa".

- Neverovatno, pa radi se o automobilu vrednom 300.000 funti. On jednostavno nije mario za njega. Samo ležarina ga sada košta preko 5.500 funti jer se svaki dan parkinga naplaćuje - rekao je izvor Dejli mirora.

Interesantno je da je automobil primećen u blizini kuće Pola Pogbe, ali ponovo sa registracionim oznakama Monaka!

Običnom čoveku se zavrti u glavi, ali kada se zna da fudbaler Junajteda poseduje još "ferrari 812 superfast", "lamborgini aventador", "bentli flajing spar", "maserati kvatroporte", "audi RS6 pauer R" i "ševorlet kamaro", sve je jasno.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track