SLUČAJ KANGA! DA LI GA JE UOPŠTE BILO: Gabonac opravdano kasnio, trenira sa ekipom, a Deki odlučuje hoće li igrati derbi!
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

saopštenje

SLUČAJ KANGA! DA LI GA JE UOPŠTE BILO: Gabonac opravdano kasnio, trenira sa ekipom, a Deki odlučuje hoće li igrati derbi!

Fudbal -

Crvena zvezda se zvanično oglasila kako bi sprečila spekulacije oko iskusnog igrača

Gelor Kanga! Status fudbalera Crvene zvezde pred utakmicu sa Partizanom u sredu (18.00 sati) bio je glavna tema javnosti. Reprezentativac Gabona zakasnio je na povratku u Beograd, a pojedini mediji iskoristili su tu činjenicu za spekulacije vezano za njegovo igranje u 164. večitom derbiju.

Gelor Kanga
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Pisano je da će Gabonac biti novčano kažnjen, da je Dejan Stanković ljut na njega, da će biti odstranjen iz ekipe pred derbi... Posle brojnih insinuacija koje su se pojavile ovog jutra vezano za status Gelora Kange u Crvenoj zvezdi pred derbi sa Partizanom, klub iz Ljutice Bogdana se oglasio.

Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

"Kanga jeste zakasnio sa povratkom iz reprezentacije, ali iz opravdanih razloga i neće snositi posledice. Zbog rigoroznih mera usled pandemije korona virusa avionske konekcije iz Afrike do Beograda su bile znatno otežane. Do te mere da iako čekiran na aerodromu u Parizu nije mogao da uđe u avion za Beograd zbog čega je kasnio sa povratkom. Trenirao je juče sa ekipom, treniraće i danas, a da li će biti u konkurenciji za tim odlučiće šef stručnog štaba Dejan Stanković, stoji u saopštenju šampiona države."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track