LUKA JOVIĆ I FILIP KOSTIĆ BEZ TRENERA: Borusija platila najveće obeštećenje za trenera u Bundesligi, čak 10.000.000 evra
Foto: Printscreen/ Isntagram

koltovi u kešu

LUKA JOVIĆ I FILIP KOSTIĆ BEZ TRENERA: Borusija platila najveće obeštećenje za trenera u Bundesligi, čak 10.000.000 evra

Fudbal -

Plasman Ajntrahta u Ligu šampiona koji je nadohvat ruke nije uticao na odluku Austrijanca

Luka Jović i Filip Kostić ostaće bez trenera Adija Hitera! Naravno, ukoliko obojica budu i sledeće sezone ostali u Ajntrahtu iz Frankfurta.

O čemu se radi. Borusija iz Menhengladbaha srušila je sve rekorde u Bundesligi, kada su u pitanju plaćena obeštećenja za trenere. Popularni "Menš" iskeširaće Ajntrahtu 7.500.000 evra za Adija Hitera, piše nemački Bild. Koje može da dosegen i čitavih 10.000.000 evra, ukoliko tim iz Frankfurta izbori plasman u Ligu šampiona.

Austrijanac će na leto potpisati ugovor sa "zeleno-crnima" na dve godine, uprkos tome što je sa Ajntrahtom blizu istorijskog podviga, da uđe u najelitnije takmičenje pod patronatom UEFA.

Borusija iz Menhengladbaha ostaje bez trenera na kraju sezone, jer je Marko Roze iskoristio klauzulu u ugovoru i potpisao za imenjaka iz Dortmunda.

Kurir sport/Bild

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track