DIJEGO MARADONA JE BIO SLAB NA ŽENE! Tri bivše supruge dobile od slavnog fudbalera ukupno 3.2 MILIONA DOLARA!
Foto: Profimedia

očerupale ga

DIJEGO MARADONA JE BIO SLAB NA ŽENE! Tri bivše supruge dobile od slavnog fudbalera ukupno 3.2 MILIONA DOLARA!

Fudbal -

Matijas Morla, advokat Dijega Maradone, izjavio je nedavno da je slavni fudbaler poslednjih meseci svog života patio zbog bivše devojke Rosi Olive.

Morla je objavio sve troškove koje je Dijego imao od 2014. godine do smrti. Svaki račun je sačuvan, a najviše od svih je dobila upravo Rosio Oliva koja je kroz poklone i ostale troškove dobila tačno 1.410.882 dolara.

Na drugom mestu je takođe bivša devojka Veronika Ojeda, kojoj je Dijego na razne načine dao 910.638 dolara. Nješto manje je dobila Dijegova prva supruga Klaudija Vijafane, tačno 900.000 dolara.

Znatno manje para Dijego je namenio svojim ćerkama. Dalma je dobila 554.000 dolara, Đanina 500.000 dolara, dok je najmanje dobio sin Dijego junior, svega 77.879 dolara.

Morla navodi da su pomenute osobe novac najviše kao poklone, a tu su spadali i troškovi plaćanja komunalija, stomatološki troškovi, pomoć rođacima, osiguranju automobila.

Praška Slavija oduševila je Evropu ove sezone, stigla do četvrtfinala Lige Evrope, i tu je u prvom meču odigrala 1:1 na gostovanju Arsenalu. Večeras (21.00) kod kuće ima šansu za istorijski uspeh - kvota na keca je 4,40, na novi iks 3,50, a na dvojku 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slavija Prag - Arsenal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track