Bivša devojka optužila Balotelija da je progoni

Bivša devojka optužila Balotelija da je progoni

Fudbal -
Fiko i Baloteli zabavljali su se godinu dana, a do raskida je došlo u aprilu

Bivša devojka napadača Mančester Sitija Marija Balotelija, Rafaela Fiko, optužila je kontroverznog fudbalera da je uznemirava i progoni za vreme trudnoće.

Fiko i Baloteli zabavljali su se godinu dana, a do raskida je došlo u aprilu, jer 24. godišnja bivša manekenka nije više mogla da trpi fudbalerove afere van terena, kao i "druženje" sa nekadašnjom eskort damom Dženifer Tompson.

"Tražila sam da prekine da me zove u pola noći. Mislila sam da je hteo da vidi kako sam, ali on je vikao i stalno ponavljao moje ime. On me proganja. Jedino što želim je poštovanje, barem zbog naše bebe", rekla je Rafaela koja se jedno vreme zabavljala i sa Kristijanom Ronaldom.

Ona je u izjavi za "San" rekla da je Baloteli bio srećan kada mu je uoči polufinalne utakmice Evropskog prvenstva protiv Nemačke saopštila da je trudna.

"Rekao je da on će dati dečaku ime, a ja ako bude devojčica i da ćemo zajedno ići na preglede kod doktora. Onda je iznenada nestao i pojavio se sa zahtevom da uradim DNK test. To me je povredilo. Razočarana sam njegovim postupcima i nikada više nećemo biti zajedno. Srešćemo se, ali zbog deteta", poručila je Fiko.

Ona je dodala da će posle porođaja uraditi poreklo očinstva, ali da Baloteli dobro zna čije je dete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track