Reprezentativci iz Bajerna lažiraju povrede

Foliranti

Reprezentativci iz Bajerna lažiraju povrede

Fudbal -
Četvorica minhenskih fudbalera će zbog povreda propustiti meč Nemačke i Argentine, a zdravstvene probleme ima samo operisani Mario Gomez

Golman Manuel Nojer otkazao učešće u prijateljskom meču repreztentacije Nemačke i Argentine zbog povrede, a već sutra je počeo da trenira sa Bajernom!? I nije jedini. Večerašnji prijateljski meč protiv Argentine propustiti četiri Bajernove zvezde, Bastijan Švajnštajger, Mario Gomez, Filip Lam. A povređen je jedino Gomez, koji je operisao skočni zglob, dok su Švajnštajger i Nojer "lažno povređeni", a Lam je dobio poštedu jer će uskoro postati otac.

Nojer se posle utakmice Superkupa Nemačke sa Borusijom javio selektoru Levu sa obrazloženjem povrede, a već sutra je bio na treningu, zaigrao i u polju uz Bastijana Švajnštajgera, Klaudija Pizara, a u opuštenoj trening-utakmici „ 7 na 7“ postigao je i gol.Nemački mediji u ovome vide i teoriju zavere i činjenje usluga Bajernu jer Bavarcima tako daje prednost uoči početka bundesligaške sezone. Za razliku od EP, kada su se u timu forsirali Bajernovi igrači, protiv Argentine će u sastavu dominirati fudbaleri njihovog rivala Borusije iz Dortmunda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track