NJENE GOLE FOTKE DOVELE DO KRAHA VEZE: Dileta vratila verenički prsten turskom glumcu zbog nestvarne ljubomore! FOTO
Foto: Instagram

spektakularno

NJENE GOLE FOTKE DOVELE DO KRAHA VEZE: Dileta vratila verenički prsten turskom glumcu zbog nestvarne ljubomore! FOTO

Fudbal -

Atraktivna italijanska sportska novinarka Dileta Leota i turski glumac Kan Jaman nisu više zajedno.

Kako navode italijanski mediji, Dileta je posle četiri meseca veze odlučila da raskine vezu zbog njegove prevelike ljubomore.

Turčin, prema navodima, nije mogao da sakrije ljubomoru i nije mogao da trpi muške poglede prema Dileti koja je često objavljivala gole fotke.

Novinar Santo Pirota je za TV8 ponovio sličnu priču i ističe da je Dileta odbila da sa Kanom putuje u Tursku kako bi upoznala njegovu porodicu.

"Dileta i Kan su se razišli, a ona je stala na kraj ovoj priči. Njegova ljubomora nije mu nikako pomagala. Smatrao je da su njene fotografije na društvenim mrežama previše provokativne", rekao je on i zatim je dodao:

"Njen takav pristup je previše različit od njegove kulture. Vratila mu je i verenički prsten, ali još uvek niko javno ne želi da potvrdi da je veza završena", rekao je Pirota.

Dileta i Jaman vezu su započeli u januaru ove godine. Romansa je krenula nakon brojnih spekulacija da je provokativna Italijanka u vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem, a par je prestao da se skriva nakon nešto više od dva meseca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track