SVETA MARKOVIĆ: Srećan sam zbog gola, srećniji zbog prolaska u finale! VIDEO
Foto: Starsport

izjava posle meča

SVETA MARKOVIĆ: Srećan sam zbog gola, srećniji zbog prolaska u finale! VIDEO

Fudbal -

Fudbaler Partizana Svetozar Marković rekao je večeras da je srećan zbog postignutog gola protiv Vojvodine, ali da je srećniji zbog plasmana svoje ekipe u finale Kupa Srbije.

"Bila je veoma teška i zahtevna utakmica. Vojvodina je odlična ekipa, posle nas i Zvezde sigurno jedna od boljih u našoj ligi. Bilo je teško. Postigao sam taj gol posle 20 i nešto utakmica od povratka i srećan sam, a još srećniji sam što smo prošli u finale Kupa", rekao je Marković, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana plasirali su se večeras u finale Kupa Srbije, pošto su u Novom Sadu pobedili ekipu Vojvodine sa 1:0. Jedini gol u reprizi prošlogodišnjeg finala postigao je upravo Svetozar Marković u 11. minutu.

"Uvežbavali smo ovu akciju na prethodna dva treninga i uspeli smo da damo gol", rekao je Marković.

Utakmicu na stadionu "Karadjordje" pratio je i selektor Srbije Dragan Stojković. Upitan da li misli da je vreme da dobije poziv u nacionalni tim, Marković je naveo da nije na njemu da misli o tim stvarima.

"Na meni je da treniram više i napredujem, a poziv u A selekciju jedva čekam. Nadam se da će doći u skorije vreme", rekao je Marković.

Partizan će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Crvene zvezde. Finale je na programu 25. maja.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track